ÎN SFÂRȘIT, S-AU PUS BAZELE NOULUI GUVERN

Distribuie pe:

După o perioadă mult prea lungă de frământări și instabilitate politică, România va fi din nou guvernată.

Astăzi este mai puțin important cum s-a ajuns la această formulă neprevăzută de colaborare, pe care nu o intuia nimeni cu puțin timp în urmă. Cel mai important pentru societatea românească este faptul că în urma unui dialog pragmatic avem bazele unui guvern care va trebui să scoată cu bine țara dintr-o situație poate mai complicată decât criza din 2008.

Participarea noastră la actul de guvernare se va simți cât de curând, pentru că vom promova, în primul rând, un pachet de măsuri sociale, negociat deja, menit să ușureze viața fiecărui român.

În ciuda supărărilor venite din toate taberele, nu putem avea nici măcar dileme dacă o altă soluție ar fi fost mai bună.

Avem în față multe provocări, dar avem și o echipă guvernamentală matură, alcătuită din persoane cu multă experiență în spate, ceea ce mie îmi dă încrederea că o să trecem cu bine peste toate greutățile.

În poză: Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a preluat șefia Camerei Deputaților. Un fapt care ține de firescul lucrurilor, pentru că PSD e partidul care a obținut cele mai multe voturi la ultimele alegeri.

DUMITRIȚA GLIGA, Președinte interimar PSD Mureș

Lasă un comentariu