PESTE 1.300 DE POLIȚIȘTI RUTIERI, LA DATORIE ÎN PERIOADA DE CRĂCIUN

Distribuie pe:

“Poliția Rutieră a desfășurat activități pentru fluidizarea traficului rutier în apropierea zonelor comerciale care sunt destul de aglomerate și pe drumurile naționale care converg către marile orașe sau către zonele montane”, a declarat comisarul-șef din cadrul Direcției Rutiere a Poliției Române, Bogdan Oproiu.

El a spus că Inspectoratul General de Aviație al MAI a sprijinit polițiștii rutieri cu un elicopter pentru supravegherea traficului auto.

Oficialul IGPR a precizat că valorile de trafic înregistrate au fost normale, dispozitivul Poliției Rutiere fiind pregătit să intervină. (AGERPRES)

65.900 DE PERSOANE AU TRANZITAT FRONTIERA ÎN PRIMA ZI DE CRĂCIUN

Pe sensul de intrare au fost aproximativ 36.200 de persoane cu 8.400 mijloace de transport, iar pe cel de ieșire 29.700 de persoane cu 8.700 mijloace de transport, se precizează în comunicat.

Cele mai tranzitate au fost frontiera cu Ungaria - aproximativ 20.400 de persoane și 6.800 de mijloace de transport, frontiera aeriană - aproximativ 19.800 de persoane, frontiera cu Moldova - aproximativ 14.400 de persoane și 4.100 de mijloace de transport și frontiera cu Bulgaria - aproximativ 7.600 de persoane și 4.400 de mijloace de transport.

Informații privind situația punc-telor de frontieră deschise trafi-cului internațional se regăsesc pe aplicația Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/.

Potrivit comunicatului, polițiștii de frontieră au constatat 43 fapte ilegale (19 infracțiuni și 24 contravenții) săvârșite atât de cetățeni români, cât și străini. (AGERPRES)

Lasă un comentariu