ÎN OFSAID

Distribuie pe:

ORIZONTAL: 1) Prins în ofsaid (3 cuv.). 2) Merge iute echipa - Nul la nul! - Joc în gol! 3) Plata pentru boabele încasate - Pus la colț pe terenul de joc. 4) Limitele oricărei porți! - A porni ca un vitezist - Banul portarului! 5) O repriză plină de durități - Măsura terenului. 6) Chestiune de rezultat - Plin de fițe! - A se opri... la stadion! 7) Ținuți pe tușe! - Echipa... extraterestră. 8) Se umflă mingea cu el (pl.) - Păcălit... printr-o farsă! - O partidă sălbatică. 9) Fănel la înlocuire! - Date la colț din voleu! -A controla insistent nervii adversarului. 10) Boabă căzută în plasă - Cap la poartă! - Intră în apărare. 11) Bec montat pentru paza porții (pl.).

VERTICAL: 1) O extremă care nu-i dreaptă (2 cuv.). 2) Gloria mult visată - Asul renumit pentru ochiul lui. 3) Inima Rapidului! - Extreme la Dinamo! - Dă direcția dorită... în plasă! 4) Lovitură de efect în stilul lui Budescu - Curs la Arsenal! 5) Radu II și Radu III! - Urmărite în tur! - Pusă cu crampoanele. 6) Tibia oricărui arbitru - Șmecherul fotbalului! 7) Sunt cei din linia întâi... la atac. 8) Martor la o partidă oficială - Un gol de excepție. 9) Fanioanele de la centru! - Gol cu capul (pl.). 10) A pregăti terenul pentru rezultate mai bune - Echipa care se leagănă. 11) A trece rapid de la apărare la atac.

Gh. HUZA

Dezlegarea careului “Pomul lăudat”, publicat în 11 decembrie 2021: MAHABHARATA, OC, SA, GURAU, N, NH, CAMUS, TZE, SI, I, SE, AROMANI, MOM, I, SICILIA, I, GI, O, CIORAN, NOICA, ASTRE, ERS RR, BIAS, GERMAN, ABC, MARCAURELIU.

Lasă un comentariu