ELEVELE DIN ROMÂNIA SE PREGĂTESC SĂ SCHIMBE LUMEA! TECHNOVATION GIRLS A ÎNCEPUT!

Din ce în ce mai multe eleve între 8 și 18 ani, cu dorința de a transforma lumea din jurul lor în mai bine se înscriu în programul Technovation din 2022.

Ce este Technovation Girls

Programul global Technovation oferă fetelor puterea de a transforma comunitățile din care fac parte și de a contribui la dezvoltarea lumii, în timp ce își dezvoltă abilități cheie pentru secolul în care trăim. Fie că sunt pasionate de comunicare, de design sau de tehnologie, fetele își găsesc locul potrivit în comunitatea Technovation și pot să își pună ideile în practică.

Technovation este un drum prin care învață să dezvolte aplicații de mobil sau programe cu inteligență artificială despre una din temele de mai jos: sărăcie, mediul înconjurător, pace, egalitate, educație, sănătate.

Fetele concurează cu echipe din întreaga lume și pot câștiga premii substanțiale pentru efortul lor.

Cine se poate înscrie la Technovation Girls România

Anual, Asociația Adfaber organizează în România competiția Technovation Girls și susține fetele care                     

își doresc să se lanseze într-o carieră în industria tehnologiei. Ediția Technovation de anul acesta vine cu noi oportunități și își deschide porțile pentru toate elevele cu vârste între 8 și 18 ani, care doresc să învețe sau să își perfecționeze cunoștințele IT și abilitățile de leadership. Ele pot crea, sub îndrumarea mentorilor și cu ajutorul materialelor puse la dispoziție:

* o aplicație de mobil sau

* un prototip de inteligență artificială.

Participantele nu trebuie să cunoască programare înainte de a se înscrie. Vor avea pus la dispoziție un plan complet pentru crearea proiectului și vor fi îndrumate de oameni cu experiență în tehnologie.

Cum poți să participi la Technovation Girls în 2022

Programul Technovation prezintă 3 divizii pentru participante:

* divizia pentru începătoare pentru fete între 8 și 12 ani,

* divizia junioare pentru fete între 13 și 15 ani,

* divizia senioare pentru fete între 16 și 18 ani.

Elevele care doresc să participe se pot înscrie prin platforma prezentată pe website-ul Asociației Adfaber.

Lasă un comentariu