ZODIILE ȘI DEFECTELE PE CARE VOR SĂ LE ASCUNDĂ

Distribuie pe:

Chiar dacă se știe că nimeni nu este perfect, oamenii încearcă, și uneori chiar reușesc, să își țină departe de ochii lumii defectele.

Însă astrologica.ro ne dezvăluie care sunt imperfecțiunile specifice fiecărei zodii și cum încearcă nativii acestora să și le ascundă.

Berbec - Nativul Berbec nu va dori să afli niciodată despre el că este o persoană ușor de emoționat. Îi place să afișeze imaginea unui om dur, detașat de tot ceea ce se petrece în jurul său, tocmai pentru a evita să își piardă calmul în fața celorlalți.

În realitate, este un sensibil, cu o empatie uriașă față de semeni. Plânge la filmele de dragoste, dar nu va recunoaște niciodată asta.

Taur - Nativul Taur nu va dori să afli niciodată că îi pasă care este părerea celorlalți despre el. Te face să crezi că nu dă doi bani pe ce cred cei din jur, dar de fapt este foarte atent la felul în care se poartă și la cum apare în ochii oamenilor.

Chiar dacă pare încrezător, detașat și extrovertit, vrea mereu să facă o impresie bună și să le placă tuturor.

Gemeni - Nativul Gemeni nu va dori să afli niciodată despre el că îi place, de fapt, să fie un singuratic. Chiar dacă a fost întotdeauna sufletul oricărei petreceri și l-ai văzut mereu înconjurat de prieteni, de fapt abia aștepta să rămână singur.

Tânjește mereu după libertate și după liniște, pe care le caută în fiecare clipă, deși nu lasă să se vadă asta.

Rac - Nativul Rac nu va dori să afli niciodată despre el că este un nehotărât. Foarte preocupat de cei din jur, ajunge să nu își mai acorde sieși importanța cuvenită. Nu știe bine cine este și ce vrea, dar cu toate acestea îi place când cei dragi vin la el pentru sfaturi.

De fapt, nu vrea ca alții să își piardă încrederea în el, știind că tocmai Racul nu are încredere în propria persoană.

Leu - Nativul Leu nu va dori să afli niciodată despre el că se teme de eșec. Leii sunt cunoscuți pentru personalitatea lor curajoasă și îndrăzneață. De aceea se oferă întotdeauna să preia mai multe sarcini, mai multe proiecte, iar apoi încep să se teamă în secret că nu vor reuși să le termine cu brio.

Dar, în același timp, se comportă de parcă ar fi cel mai ușor lucru din lume.

Fecioară - Nativul Fecioară nu va dori să afli niciodată despre el că este un romantic incurabil. Te lasă să crezi că e rațional, că e condus mereu de minte și nu de inimă, dar de fapt el e un ultrasensibil.

Atunci când se îndrăgostește cu adevărat te va surprinde cu cele mai lacrimogene mesaje de iubire.

Balanță - Nativul Balanță nu va dori să afli niciodată despre el că nu îi place ca cineva să depindă de el. Balanțelor le place să fie vocea rațiunii și a înțelepciunii printre semenii lor, dar de cele mai multe ori nu vor să le ceară nimeni nimic.

Nu vor să fie implicate în viața celor din jur, așa cum nici lor nu le place ca alții să se bage în treaba lor.

Scorpion - Nativul Scorpion nu va dori să afli niciodată despre el că dezvoltă adevărate obsesii vizavi de persoana pe care o place sau pe care o iubește. Se comportă de parcă nu îi pasă, dar în realitate nu poate dormi noaptea din cauza geloziei.

O urmărește în secret și fără să își dea seama ajunge să îi invadeze spațiul personal.

Săgetător - Nativul Săgetător nu va dori să afli niciodată despre el că este în realitate o persoană foarte docilă și supusă. Face pe durul și vrea să îți arate că se descurcă de unul singur, că este foarte sigur pe el și pe deciziile lui, dar de fapt se gândește mereu de două ori înainte de a spune sau de a face ceva.

Are o stimă de sine scăzută, deși obișnuiește să afișeze o încredere de invidiat.

Capricorn - Nativul Capricorn nu va dori să afli niciodată despre el că este o persoană foarte complexă. Vrea să pară un om simplu, deschis, direct, dar de fapt îi este foarte greu să se exprime, să spună ce gândește.

Odată ce ajungi să îl cunoști, realizezi că e un om cu o personalitate complexă, care reușește ca nimeni altul să complice lucrurile în loc să le simplifice.

Vărsător - Nativul Vărsător nu va dori să afli niciodată despre el că este foarte timid. Pare aproape imposibil de crezut acest lucru fiindcă îl vezi exuberant, se exprimă liber în public și ai zice chiar că îi place în lumina reflectoarelor.

Însă, în adâncul sufletului, îi place viața simplă, fără complicații. Îi pasă de cei din jur, dar știe să se detașeze și să își respecte propria intimitate.

Pești - Nativul Pești nu va dori să afli niciodată despre el că urăște singurătatea. Pare un egoist și ai crede că e greu să pătrunzi în spațiul său personal, însă el asta își și dorește.

De fapt, vrea să aibă prieteni, să fie înconjurat de ei, și se teme că va veni vreodată clipa când aceștia îl vor părăsi, iar el nu va ști cum să gestioneze o astfel de situație. (L.P.)

LUCREȚIA POP

Lasă un comentariu