CAMPANIA UMANITARĂ “ÎMPREUNĂ PENTRU UCRAINA”

Distribuie pe:

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu-Mureș și Liga Studenților din Târgu-Mureș demarează campania umanitară “Împreună pentru Ucraina”, pentru a veni în sprijinul refugiaților din Ucraina.

Astfel, începând de ieri, 1 martie, la UMFST vor fi funcționale două centre de donații, unul situat în incinta Facultății de Farmacie (str. Gheorghe Marinescu nr. 38) și unul amplasat la sediul Ligii Studenților din Târgu-Mureș (Căminul nr. 2, str. Nicolae Grigorescu 15/B), unde se poate dona zilnic, în intervalul orar 12-20.

Comunitatea academică și târgumureșenii pot dona alimente neperisabile, produse igienico-sanitare, medicamente,  pături, saci de dormit, baterii externe. Totodată, se pot face și donații în bani în contul Ligii Studenților din Târgu-Mureș: RO18BTRL02701205P4937700 (detalii: donație Ucraina).

La sfârșitul săptămânii trecute, studenții UMFST s-au mobilizat și au organizat o acțiune de sprijin pentru refugiații ucraineni. Aceștia au reușit să strângă alimente, produse de igienă, medicamente și îmbrăcăminte, pe care le-au transportat la Vama Sighet, informează Compartimentul Relații Publice UMFST.

C.C.

Lasă un comentariu