ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 28-29 martie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 81 de intervenții, după cum urmează: 13 incendii, un accident rutier, trei alte situații de urgență și 64 de intervenții SMURD. Dintre ele amintim:

Incendii

* Luni, 28 martie, în jurul orei 11.50, incendiu produs la un grajd în localitatea Orșova, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Ibănești. În urma incendiului a ars un grajd pe o suprafață de aproximativ 20 mp și aproximativ 20 ari de vegetație uscată. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: focul deschis în spații deschise.

* Luni, 28 martie, în jurul orei 11.55, incendiu baloți de fân în localitatea Sărmășel Gară, strada Eroilor. Au intervenit pentru lichidarea incendiului pompierii militari din cadrul Secției Sărmașu. În urma incendiului, au ars două căpițe de fân și aproximativ 200 de baloți de fân. Din fericire, au fost salvate 3 oi, un miel și un porc. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: foc deschis în spații deschise.

* Tot luni, 28 martie, în jurul orei 21.20, incendiu produs la hornul unei case de locuit în localitatea Albești, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul hornului, fără posibilitate de propagare. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: coș de fum necurățat.

În ultimele 24 ore au avut loc 10 incendii de vegetație uscată, produse în localitățile Târgu-Mureș, Păsăreni, Sâncraiu de Mureș, Târnăveni, Fântânele, Mica, Sighișoara, Sângeorgiu de Mureș și Adămuș. Au intervenit pentru stingerea incendiilor, pompierii militari din cadrul ISU

Mureș, după cum urmează: Detașamentele de Pompieri Târgu-Mureș, Târnăveni, Sighișoara Punctul de Lucru Sovata, Garda de Intervenție Miercurea Nirajului împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Păsăreni și SVSU Sângeorgiu de Mureș.

Accidente rutiere

* Luni, 28 martie, în jurul orei 16.10, accident rutier produs în localitatea Târgu-Mureș, strada Voinicenilor. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și o motocicletă. În urma impactului a rezultat o victimă de cod galben care a fost preluată și transportată de către echipajul medical aflat la fața locului. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției, circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers.

Misiuni

De asemenea, în ultimele 24 ore, au fost executate 9 misiuni de recunoaștere la secțiile ATI.

Lasă un comentariu