BUCURĂ-TE DE VIAȚĂ, OMULE!

Distribuie pe:

“Bucură-te de viață, omule! Sărbătorește puțin din toate! Plângi când îți vine să o faci! Trăiește! Uneori ești trist, dar astăzi ochii tăi râd, pentru că ai un vis care te ghidează. Se numește viață! Nu uita să fii Om înainte de toate! Nu vorbi doar despre necazurile tale...! Învață să vorbești și despre Bucuriile tale! Trăiește frumos, iartă la timp și iubește cu adevărat!

Om frumos, zâmbește, ai încredere în visurile tale! Chiar dacă pare imposibil, continuă! Iar îndrăzneala îți va fi răsplătită. Nu ne putem schimba amintirile, dar putem schimba înțelesurile lor și puterea pe care o au asupra noastră. Nu-ți lăsa sufletul să moară! Încă ai privilegiul de a fi în viață, de a iubi și de a te bucura. Vei începe să te vindeci când îi vei ierta și îi vei lăsa în urmă pe cei care te-au rănit și te-au nedreptățit. Meriți acest cadou! Liniștea... Dragostea nu obosește niciodată...

Și nu uita, numai câtorva oameni le pasă cu adevărat. Restul sunt doar curioși. Fă ceea ce poți cu ceea ce ai, acolo unde ești! Fii fericit! Niciodată nu știi cât timp ți-a mai rămas...!”

Protosinghel Hrisostom Filipescu

Lasă un comentariu