FINANȚĂRI NERAMBURSABILE PENTRU ACTIVITĂȚI NON-PROFIT DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ

Distribuie pe:

Direcția de Asistență Socială (DAS)Târgu-Mureș acordă finanțări nerambursabile organizațiilor neguvernamentale care derulează activități non-profit de asistență socială de interes local, potrivit prevederilor legislației în vigoare și ale recentelor hotărâri adoptate de Consiliul Local Târgu-Mureș.

“Beneficiarii finanțării nerambursabile pot fi organizații neguvernamentale care derulează servicii sociale, activități, evenimente, campanii și/sau acțiuni cu impact social de interes local, respectiv administrează unități de asistență socială care se adresează beneficiarilor din municipiul Târgu-Mureș”, precizează reprezentanții Direcției.

Organizațiile neguvernamentale interesate, care își propun să sprijine inițiative și acțiuni în domeniul asistenței sociale “Coeziune socială în comunitate”, sunt invitate să depună documentația completă de solicitare a finanțării nerambursabile (conținând documentele prevăzute în Ghidul solicitantului), până la data de 30 iunie, ora 16, în plic închis, la Registratura instituției, str. Gheorghe Doja nr. 9, camera 8, parter. Informații suplimentare pot fi solicitate pe adresa de e-mail: social1@tirgumures.ro sau telefonic la nr. 0365/43.08.59, int. 135, până în data de 29 iunie inclusiv.

ILEANA SANDU

Lasă un comentariu