ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ A CONSILIULUI LOCAL TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Comunicat de presă, 14 iunie 2022

În cadrul ședinței extraordinare a Consiliului local Târgu-Mureș, convocată în data de 9 iunie, consilierii locali au aprobat o serie de proiecte importante pentru comunitate, inițiate de primar, după cum urmează:

Astfel, s-a votat în unanimitate, Proiectul de hotărâre privind asocierea Municipiului Târgu-Mureș, prin Consiliul Local al Municipiului Târgu-Mureș, în calitate de membru fondator, cu Consiliile Locale ale Comunelor Cristești, Corunca, Livezeni, Sângeorgiu de Mureș, Sântana de Mureș, Sâncraiu de Mureș și Pănet, în vederea constituirii Asociației de Dezvoltare Intercomunitară “Asociația de

Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public Târgu- Mureș”, o inițiativă a primarului municipiului.

Totodată, prin votul consilierilor s-a reglementat programul de acces gratuit al publicului în cadrul Complexului de Agrement și Sport «Mureșul» și la Bazinul Acoperit Piscina «ing. Mircea Birău» pentru anul 2022, prin modificarea alin. 3 din Nota anexei 1 la Hotărârea Consiliului Local Municipal nr. 408/21.12.2021, astfel:”Art.14. Accesul publicului în C.A.S.M. se face contra cost în perioada sezonului estival 1 mai -  31 august. (1) Zilnic, între orele 7.00 -19.00, cu excepția zilelor de luni. Zilele de luni sunt zile pentru activități de întreținere și curățenie, accesul publicului este permis gratuit începând cu ora 17.00, dar fără a avea acces la bazinele de îmbăiere și plajă, cu excepția zilelor caniculare.” Având în vedere cele de mai sus, se impune modificarea alin. 3 a Notei la Anexa 1 din HCL nr. 408/2021 care va modifica orarul de acces a publicului în complex, rămânând în vigoare orarul stabilit prin ROF, respectiv între orele 7.00-19.00.

În cadrul ședinței de Consiliu, aleșii locali au aprobat lista nominală a personalităților târgumureșene cărora li se va conferi, în cadrul Zilelor târgumureșene, titlul de “Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu-Mureș” pentru personalități cu merite deosebite.

Serviciul de Relații Interne și Internaționale

Lasă un comentariu