ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 20-21 iunie, pompierii mureșeni au fost solicitați la 69 de intervenții, după cum urmează: un incendiu, trei accidente rutiere, o altă situație de urgență și 64 de intervenții SMURD, dintre care amintim:

Incendii

* Luni, 20 iunie, în jurul orei 10.45, incendiu produs la o autorulotă din municipiul Târgu-Mureș, la intersecția străzilor Podeni și Tisei. Au intervenit de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un incendiu care s-a manifestat la copertina autorulotei pe o suprafață de aproximativ 3 mp. Pompierii au reușit localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost: fumatul

Accidente rutiere

* Luni, 20 iunie, în jurul orei 12.00, accident rutier produs la ieșire din municipiul Sighișoara, spre municipiul Târgu-Mureș. Au executat misiunea pompierii militari din Detașamentul Sighișoara. În accident au fost implicate trei autoturisme, din care s-au auto-evacuat șase persoane, toate de cod verde. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Pe toată durata intervenției s-a circulat alternativ pe un singur sens de mers.

* Luni, 20 iunie, în jurul orei 12.45, accident rutier produs în municipiul Târgu-Mureș, strada 1 Decembrie 1918. Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără victime implicate, iar în urma impactului a fost rupt un stâlp de electricitate. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

* Tot luni, 20 iunie, în jurul orei 15.15, scurgeri de combustibil pe carosabil survenit în urma unei tamponări în municipiul Târgu-Mureș, strada Gheorghe Doja. Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu-Mureș. Pe toată durata intervenției, circulația s-a desfășurat pe un singur sens de mers.

Lasă un comentariu