ISU MUREȘ LA DATORIE

Distribuie pe:

În perioada 28-29 iulie, pompierii mureșeni au fost solicitați în cadrul a 73 de intervenții, după cum urmează: patru incendii, trei accidente rutiere și 66 de intervenții SMURD.

Dintre acestea, amintim:

Incendii

* Joi, 28 iulie, în jurul orei 15.23, incendiu vegetație uscată în localitatea Gheja. În urma incendiului a ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 10 ari.

Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș, împreună cu SVSU Luduș.

Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spații deschise.

* Joi, 28 iulie, în jurul orei 18.39, incendiu casă de locuit în localitatea Gurghiu, strada Nouă. Incendiul s-a manifestat generalizat la casa de locuit și la nivelul unei anexe aflate în apropierea acesteia, pe o suprafață totală de aproximativ 250 mp.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Reghin, respectiv pompierii voluntari din cadrul SVSU Gurghiu, Ibănești și Hodac.

Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spații deschise.

* Tot joi, 28 iulie, în jurul orei 19.44, incendiu vegetație uscată și deșeuri menajere, în municipiul Târgu Mureș, strada Valea Rece. Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 20 mp, fără propagare la vecinătăți.

Au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

Cauza probabilă a producerii incendiului: focul deschis în spații deschise.

* De asemenea, în jurul orei 21.44, pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, împreună cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Acățari, au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la nivelul unei case de locuit din localitatea Crăciunești, strada Principală. În urma incendiului și a degajărilor de fum de la nivelul acoperișului/podul casei, a fost afectată o suprafață de circa 1 mp din tavanul acesteia. Nu s-au înregistrat victime.

Cauza probabilă a producerii incendiului: scurtcircuit electric.

Lasă un comentariu