ZIUA MAGAZINELOR DE CHILIPIRURI

Distribuie pe:

Celebrată pe 17 august, ziua magazinelor de chilipiruri este perfectă pentru iubitorii de articole vintage și produse la preț redus. Este un îndemn de a descoperi magazinele second-hand din apropiere și de a le face o vizită.

Magazinele de chilipiruri pot fi de mai multe feluri - caritabile, second-hand sau consignații - și reprezintă unități de vânzare cu amănuntul care comercializează bunuri ușor uzate. De obicei, astfel de magazine sunt administrate de organizații de caritate, iar produsele pot fi folosite pentru a ajuta persoanele fără posibilități materiale în cazul unui dezastru sau în perioade de criză economică.

Întrucât oamenii doresc să economisească bani, tot mai multă lume cumpără din astfel de magazine: obiecte inedite de vestimentație, mobilier, bunuri și articole de uz casnic sau chiar cărți se numără printre “comorile” ce pot fi achiziționate din magazinele de chilipiruri. Pentru unii dintre clienți, cumpărăturile nu reprezintă doar un mod de economisire, ci și aventura descoperirii unor obiecte vintage sau vechi. Iar pe lângă economiile la buget, ajută, totodată, la conservarea mediului. Fiecare articol cumpărat dintr-un magazin de chilipiruri este un articol care nu va ajunge la groapa de gunoi, iar asta înseamnă cea mai bună metodă de reciclare.

AGERPRES

Lasă un comentariu