GÂNDACII DIN BUCĂTĂRIE – DELICATESĂ ÎN FARFURIE!

Distribuie pe:

Da, stimați români!

Titlul acestui articol nu e o glumă proastă, ci un adevăr sinistru, crunt al zilelor noastre, o “binefacere” oferită de Comisia Europeană în frunte cu președintele ei, Ursula von der Leyen, și a mișcării globaliștilor care propagă Criza alimentară globală, criză care este în plină ascensiune, nu, în principal, că nu ar mai exista alimente să hrănească populația de 8 miliarde de oameni existentă în prezent pe glob, ci din cauza prețurilor produselor alimentare și sărăcia în care au ajuns 80-90% dintre locuitorii planetei Pământ, inclusiv o parte a celor din țările bogate.

De ce s-a ajuns aici? Cauza aparține acelorași globaliști întruniți la Davos și conducătorilor Uniunii Europene care au hotărât, cu de la ei putere, ca până în anul 2030, energia produsă cu gaz metan, cărbune, centrale atomo-electrice etc., obținută prin combustibili poluanți, să fie înlocuită cu energia “verde”.

Cum și cu ce preț nu-i interesează.

Urmarea acestei idei trăsnite, să nu-i spunem idioate, la care se adaugă sancțiunile economice și militare (furnizarea de armament din belșug, Ucrainei), la cererile insistente ale președintelui acesteia, căruia nu îi pasă de nenorocirile și suferințele la care a supus propriul popor, cu sprijinul președintelui SUA - Biden, interesat să facă din Ucraina propria colonie (este deja) în coasta Rusiei.

Și mai grav, lăsarea populației din țările UE (mai puțin Ungaria), deja în beznă, fără energie electrică și în curând, iarna este aproape, în frig, ca și distrugerea economiei acestor state. Întrebarea e: cum și cu ce mijloace vor asigura energia electrică pentru consumul casnic, al industriei și economiei, pentru alimentarea milioanelor de autoturisme electrice (pentru cine și de ce să se mai producă?).

Oamenii s-au convins că scopul acestor globaliști este unul singur, și anume să reducă populația lumii la cel mult un miliard de oameni ca să o poată controla, să o poată subordona și manipula încât să o facă să uite de țară, de cultură, de obiceiurile proprii.

Cu același scop și interes propagă ideea, psihoza crizei alimentare, a distrugerii fermelor de vaci (pentru că beau prea multă apă!), porci, păsări, agricultura în general, pe motiv că animalele și plantele poluează mediul, sunt dăunătoare sănătății omului.

Mai exact, să distrugă ecosistemul vegetal și animal, sursa hranei noastre cea de toate zilele, oferită de Dumnezeu de milioane de ani, de când Eva a mușcat, îndemnată de șarpe, de diavol, din mărul luat din pomul interzis din Rai.

Acești globaliști sunt ei diavolul zilelor noastre, sub chip de om, care încearcă, și speră să reușească, să distrugă credința în Dumnezeu, în a distruge hrana și obiceiurile noastre de toate zilele, lăsate de strămoșii noștri de când ne aflăm pe acest pământ, apărate cu viața și sângele lor de atacul barbar al multor asupritori fără țară, mânați de ură, pentru a anula hotarele moștenite de la Dumnezeu, libertatea și obiceiurile.

Acesta este scopul și interesul globaliștilor de azi care ne propun, vor să ne “oblige” să mâncăm gândaci, lăcuste, viermi, greieri și alte insecte, ca adevărata hrană “verde” a viitorului, până în anul 2030, pentru a ne “scăpa” de criza alimentară gândită și promovată de ei pentru a-și atinge scopul de a domina lumea, de a “spăla” și “șterge” din creierul oamenilor identitatea, dreptul lor la proprietate, la religie, obiceiuri și cultură.

Oamenii din tot mai multe țări, America Latină, Italia, SUA, Olanda, din Asia, chiar și Africa, Germania, Marea Britanie (sperăm că în curând și din România), au ieșit în stradă la proteste cu sutele de mii împotriva guvernelor care, prin nepăsarea și acțiunile lor, au declanșat și mențin criza energetică, mai ales de când Rusia a închis robinetul de gaz metan, furnizarea energiei electrice și a carburanților, care au ajuns la prețuri insuportabile, chiar și în Germania, Marea Britanie, Spania, Grecia, România, SUA etc., unde s-a introdus raționalizarea apei calde (se furnizează la ore fixe), a iluminatului public, încât în sezonul rece să se reducă consumul de energie cu 15%, măsură adoptată de Comisia Europeană la propunerea președintelui Ursula von der Leyen, măsură însușită și de Guvernul României.

Să sperăm că guvernul nostru nu va fi de acord și cu aplicarea măsurii luate de UE ca gândacii din bucătărie să ajungă delicatese în farfurie, să procedeze ca și în cazul energiei, ca în caz de criză majoră, la iarnă, să ajutăm cu gaz și curent electric pe alte țări cu resurse mai reduse (exemplul Germaniei), în timp ce România importă și acum energie.

IOAN HUSAR

Lasă un comentariu