BURSA LOCURILOR DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI

Distribuie pe:

Ieri, 14 octombrie 2022, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Mureș a organizat Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, care s-a desfășurat în următoarele locații: la Cinematograful Arta -Tg. Mureș și la sediile punctelor de lucru, Luduș, Reghin, Târnăveni, Sighișoara și Sovata.

Pentru participare la bursa au fost contactați 800 angajatori posibili ofertanți de locuri de muncă și au participat 59, din care la: Târgu Mureș - 24, Reghin - 7, Sighișoara - 9, Târnăveni - 11, Luduș - 6, și Sovata - 2.

Oferta angajatorilor a fost de 597 locuri de muncă, în următoarele meserii: confecționer textile, lucrător comercial, agent de vânzări, ospătar, bucătar, referent vânzări, muncitori necalificați, manipulant marfă, infirmieră, stivuitorist etc., iar pentru persoane cu studii superioare: inginer planificator producție, inspector resurse umane, inginer constructor, inginer calitate, tehnician/inginer service casă de marcat, contabil, tehnolog etc.

La bursă au participat 743 persoane, din care 342 absolvenți, iar 162 șomeri au fost selectați în vederea încadrării în muncă.

13 persoane au fost angajate pe loc, dintre acestea, o persoană fiind cu studii superioare.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă MUREȘ

Lasă un comentariu