EXPOZIȚIA ANUALĂ DE ARTĂ PLASTICĂ A ELEVILOR DE LA LICEUL VOCAȚIONAL DE ARTĂ DIN TÂRGU MUREȘ

Distribuie pe:

La finalul lunii octombrie are loc expoziția anuală a Liceului Vocațional de Artă din Târgu-Mureș. Anul acesta, expoziția a fost vernisată în data de 14 octombrie, la Galeria de Artă a Palatului Culturii. Au fost expuse lucrări ale elevilor din clasele IX -XII de la toate cele patru specializări de artă plastică ale liceului.

Expoziția a revenit în format fizic după ce, timp de doi ani din cauza pandemiei, aceasta a fost organizată doar on-line. Astfel, elevii de la toate atelierele, sub atenta ghidare a profesorilor s-au prezentat și anul acesta cu cele mai creative și sublime demersuri artistice exprimate în variate moduri de expresie artistică, în funcție de fiecare atelier.

Profesorii de la atelierele de specializare, și anume: prof. Petre Căpriță la atelierul de pictură, prof. Nagy Annamaria de la atelierul  de grafică, prof. Frunză Mihai de la atelierul de sculptură, prof. Evelin Demeter la atelierul de design vestimentar și prof. Iuga Ada la atelierul de arhitectură, sub coordonarea directă a șefei de catedră Bența Nora, au conturat atmosfera expozițională de anul acesta. Ei sunt cei fără de care acest eveniment anual nu ar putea avea loc.

Expoziția este deschisă publicului, gratuit, până în 26 octombrie.

Vă recomandăm să vizitați Galeria de Artă din Palatul Culturii pentru a admira creațiile artiștilor aspiranți din Târgu Mureș.

ANDRADA MOLDOVAN (Studentă anul I, Comunicare și Relații Publice din cadrul UMFST Târgu Mureș)

Lasă un comentariu