ISU Mureș la datorie

Distribuie pe:

În perioada 10-11 noiembrie, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “HOREA” al județului Mureș au răspuns unui număr de 52 de solicitări, după cum urmează: un accident rutier, o altă situație de urgență și 50 de intervenții SMURD.

Dintre cele mai relevante misiuni ale pompierilor mureșeni, amintim:

* În după-masa zilei de joi, 10 noiembrie, în jurul orei 19.50, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș au fost solicitați să intervină în municipiul Târgu Mureș, strada Voinicenilor, în urma producerii unui accident rutier. A fost implicat un singur autoturism, intrat în coliziune cu un cap de pod de pe același sens de mers, rezultând o victimă încarcerată. Echipajele ce încadrează modulul de descarcerare au acționat în cel mai scurt timp pentru extragerea victimei din autoturism, aceasta fiind predată ulterior echipajelor medicale prezente la fața locului.

S-au asigurat măsurile specifice prevenirii și stingerii incendiilor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri pe durata intervenției.

De asemenea, tot în această perioadă s-au executat 2 controale de prevenire a incendiilor și 2 acțiuni de educare și informare preventivă.

Lasă un comentariu