Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul - Spectacol inedit de teatru, dans și muzică

Distribuie pe:

Iată că, “pe-un picior de plai, pe-o gură de rai”, Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul ne pregătește un spectacol care, cu siguranță, ne va surprinde în mod foarte plăcut. Punerea în scenă a spectacolului “Miorița” în viziunea regizorului coregraf Varga Janos, a acestei capodopere populare, este o nouă formă de exprimare a talentului și a dedicației prin care Ansamblul “Mureșul” ne îmbogățește, nouă, târgumureșenilor, viața prin frumos, este cadoul de Crăciun, oferit de întreg Ansamblul “Mureșul”, pentru noi, oamenii acestui oraș.

Este un spectacol inedit de teatru și muzică împletite cu dans, este primul spectacol de acest gen făcut de secția română a Ansamblului și este gândit atât pentru spectatorii adulți, cât și pentru elevii care au avut sau vor avea în programa școlară această baladă.

Interpreții, orchestra și corpul de balet au reușit să dea viață într-un mod muzical-coregrafic, baladei “Miorița” și au transpus-o în realitatea zilelor noastre, printr-o îmbinare spectaculoasă de teatru, dans și muzică, prin talentul și munca lor, prin îndârjirea care îi caracterizează, dovadă fiind calitatea ridicată la superlativ a tuturor spectacolelor oferite de Ansamblul Artistic Profesionist “Mureșul”.

Suntem așteptați cu toții, cu drag, la sala de spectacole a Ansamblului “Mureșul”, joi, 15 decembrie 2022, ora 19, să sărbătorim împreună frumosul, moștenirea românească și bucuria Sărbătorilor de iarnă. (A.D.)

Antonela Dumitrache

Lasă un comentariu