Medvedev “îi liniștește” pe adversari: Rusia are suficiente stocuri de toate tipurile de arme

Distribuie pe:

Rusia are suficiente stocuri de arme și mijloace de distrugere, a declarat Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, la o reuniune a grupului de lucru al complexului militar-industrial. Participanții la întâlnire au discutat despre măsurile de control al producției celor mai populare tipuri de arme, echipamente militare și speciale, potrivit Pravda.ru citată de reseauinternational. net.

“Adversarii noștri sunt cu ochii pe noi. Din când în când, ei spun că nu avem una și alta... Vreau să-i dezamăgesc. Avem de toate și destule”, a spus Medvedev.

Companiile complexului militar-industrial rus și-au sporit livrările de drone de recunoaștere și de atac, precum și muniție către forțele armate ruse.

Anul acesta, companiile ruse de apărare furnizează cele mai solicitate tipuri de arme și echipamente militare. Este vorba de mii de piese de armament, a spus Medvedev.

La începutul lunii ianuarie, grupul industrial rus Kalașnikov a raportat cea mai mare producție de arme din ultimii 20 de ani. Producția de arme militare și civile a crescut cu 40%.

În decembrie, Medvedev a anunțat că firmele rusești de apărare produc și furnizează în mod regulat arme pentru nevoile armatei, în conformitate cu noile sarcini. (reseauinternational.net/medvedev-la-russie-dispose-de-stocks-suffisants-de-tous-les-types-darmes/) (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu