Zodiile și reacția lor la boală

Distribuie pe:

Se spune că nu există boli, ci doar bolnavi, iar astrologica.ro confirmă că fiecare dintre noi reacționează în mod specific la boală, fiind influențat și de zodia în care s-a născut.

Berbec - Tu, bolnav? Niciodată! Și când ești cu un picior în groapă, tu mergi la serviciu, la întâlniri cu familia și la sală, pentru că vrei să dovedești că ești mai puternic decât boala. Ai nevoie de cineva care să te ia de mână, să te ducă în dormitor, să îți dea medicamente și ceai fierbinte și să te încuie în casă.

Taur - Totul trece cu mâncare bună. Dacă ești născut în zodia Taur, nu ești obișnuit să faci din țânțar armăsar, dar îți place să te răsfeți. Mai ales când nu ești în cea mai bună formă fizică, simți nevoia să te răsplătești și să apelezi la diverse trucuri care îți îmbunătățesc instantaneu starea de spirit. O supă bună de casă, friptura ta preferată, un pahar de vine și... ești ca nou.

Gemeni - Amâni vizita la doctor cât de mult poți. Ești convins că îți va trece în câteva zile cu medicamente și într-o săptămână fără, așa că amâni cât poți de mult vizita la medic. Între timp, citești toate cărțile și articolele medicale despre simptomele tale, aproape cât să poți face o teză de doctorat despre asta. Până te decizi să mergi la medic, probabil nu mai este nevoie.

Rac - Vrei să fii lăsat în pace. Ai grijă de toți cei din casă, chiar și atunci când sunt sănătoși. Dacă nu primești de la ei toată atenția pe care știi că o meriți atunci când te simți rău, te închizi în carapacea ta și nu mai vorbești cu nimeni. Faci ceea ce știi mai bine și o faci în așa fel încât mâncarea să fie făcută și casa curată. Asta nu înseamnă că nu tânjești după ajutor, doar că ești prea mândru să îl ceri.

Leu - Juri că nu ai nimic. Ai prea multe lucruri de făcut ca să pierzi timpul întins în par sau plimbându-te prin spitale, așa că te comporți ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Negarea nu îți face tocmai bine, pentru că nu de puține ori ajungi să înrăutățești lucrurile și starea. Când te simți cu adevărat rău, întreaga planetă trebuie să îți stea la dispoziție, pentru a te salva.

Fecioară - Te plângi mult, dar nu renunți! Când ești bolnav, ar fi mai bine să nu fie nimeni în preajma ta. Nimic nu îți convine și fiecare te enervează. Vrei să ai grijă de tine, să îți iei pastilele și să te odihnești, fără să îți faci griji pentru nimeni. Dacă cei din jur nu te pot ajuta, măcar să nu te încurce.

Balanță - Ai cu adevărat grijă de tine! Și prevenția, și vindecarea sunt valabile în cazul tău. Ești foarte conștiincios cu propria sănătate, iei suplimente de vitamine, mănânci corect și nutritiv, așa că, de obicei, bolile nu se prind de tine. Când totuși se întâmplă asta, urmezi cei mai corecți pași: mergi la medic, îți faci analize și te tratezi exact așa cum scrie la carte.

Scorpion - Te panichezi la maximum. De îndată ce îți crește puțin temperatura sau ești mușcat de o insectă ciudată, în mintea ta se nasc scenarii sumbre. Ești convins că ai contractat cel mai rău virus sau niște bacterii ucigașe și mergi la medic zi de zi până te convingi că este o simplă răceală sau te-a înțepat doar o insectă inofensivă. Între timp, ești atât de panicat încât toată lumea trebuie să știe despre grozăvia prin care treci.

Săgetător - Nu s-a inventat boala care să te răpună! În general, înduri cu stoicism simptome minore și negi cu înverșunare că ai o problemă. Îți vezi de programul tău zilnic, exact ca de obicei. Când chiar nu mai poți face asta și îți este de-a dreptul rău, te cerți cu Universul pentru că ți s-a întâmplat o astfel de nenorocire.

Capricorn - Iei lucrurile în serios. Ești rațional, tratezi totul cu seriozitate, cu atât mai mult când vine vorba despre sănătatea ta. Nu te victimizezi inutil, nu te îngrijorezi mai mult decât trebuie și nu îți iei concediu medical doar pentru că tușești puțin, dar nici nu stai cu mânile în sân așteptând ca boala să își facă de cap sau să treacă de la sine. Te tratezi așa cum este corect, dar în același timp muncești din greu și îți îndeplinești toate sarcinile cu brio.

Vărsător - Te îndopi cu medicamente. Nu îți place să depinzi de nimeni și urăși ca vreo boală să îți strice programul. Deci, alegi să mergi la farmacie, cumperi o plasă de medicamente și nu renunți până nu găsești formula care te repune pe picioare. Între timp, te cuibărești în pat cu laptopul în brațe, te uiți la seriale, asculți muzică sau te joci, de parcă ai fi într-o vacanță binemeritată.

Pești - Ai grijă de tine, nu glumă! Ești foarte sensibil când te lovește boala. Iei lucrurile mult prea în serios și te comporți de parcă s-ar apropia sfârșitul lumii. Suni la birou și spui că nu mai poți ajunge pentru că te simți rău, bei ceai după ceai, faci băi fierbinți și citești mult. La urma urmei, nu este atât de rău să fii bolnav. Este scuza ta ideală ca să lenevești, fără ca nimeni să te poate cicăli pentru asta. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu