Târgu Mureș: 10 milioane lei în plus pentru proiecte PNRR

Distribuie pe:

Consiliul local Târgu Mureș, întrunit în cadrul unei ședințe extraordinare a votat modificarea bugetului Municipiul Târgu Mureș pe anul 2023 și rectificarea acestuia.

“Suma de 19,1 milioane lei provine din excedentul anilor trecuți, impozite și taxe dar și din alocări PNRR. Alături de colegii mei am identificat cele mai stringente nevoi ale municipalității, astfel încât banii să fie distribuiți acolo unde există nevoi. Așadar, am propus și iată că s-a și votat ca cea mai importantă sumă, adică 10 milioane de lei, să fie alocată proiectelor de eficientizare energetică a școlilor: «George Coșbuc», «Școala Gen. Nr. 7 - corpul A» și «Tudor Vladimirescu», dar și Sistemului de management al traficului - etapa 2”, a precizat Soós Zoltán, primarul municipiului Târgu Mureș.

Totodată, în cadrul rectificării au fost alocați 3,3 milioane de lei la capitolul de Bunuri și servicii, 1,5 milioane de lei pentru Aeroportul “Transilvania” Târgu Mureș, Serviciului de Proiecte cu Finanțare Externă 1,6 milioane de lei și nu în ultimul rând s-au alocat 2,7 milioane de lei pentru investiții.

Serviciul Relații Interne și Internaționale

Lasă un comentariu