Horoscopul lunii mai 2023

Distribuie pe:

Ultima lună de primăvară din acest an vine cu vești bune, cu energie vitală debordantă, dar și cu multe provocări.

Astrologica.ro ne dezvăluie că această perioadă este încărcată de evenimente care, pe de o parte, ne aduc satisfacție, însă pe de altă parte, ne suprasolicită.

Berbec - Viața ta sentimentală va fi în prim-plan în această lună, însă poate fi vorba atât de lucruri bune, cât și rele. Dacă ești căsătorit, e posibil ca în primele zile de mai, munca să interfereze cu dragostea, iar cea din urmă să aibă de suferit puțin. Cu toate acestea, dai dovadă de maturitate și îți dai seama la timp de ceea ce faci greșit, luând imediat măsuri pentru a rezolva problemele. Dacă ești singur, luna mai vine cu flirt, însă de îndată ce lucrurile devin mai serioase alegi să te retragi și să te bucuri în continuare de libertate.

Pe plan profesional, ai gânduri mari pentru luna aceasta și ești decis să faci tot ce ține de tine pentru a evolua. Dacă dai dovadă de responsabilitate și determinare la locul de muncă, șansele de a-ți crește venitul vor fi destul de mari. Te preocupă acest aspect al vieții tale și vrei să îți îmbunătățești traiul cu orice preț. Dacă acționezi cu curaj și joci riscant, poți trage lozul câștigător.

Taur - Luna aceasta va fi despre tine și despre nevoile tale. Cel mai probabil, îți vei ignora ceva mai mult partenerul, însă acesta nu va avea nimic de obiectat. Primești susținerea celor dragi în planurile pe care le ai, chiar dacă sunt ușor egoiste. În cazul în care ești singur, astrele îți pregătesc răsfăț și distracție la cote maxime. Cu toate acestea, nu este exclus ca la final de lună să îți pice cineva cu tronc și să te liniștești.

În această lună, te vei face remarcat la locul de muncă, dar mai ales dacă ai o afacere proprie. Abilitățile tale de gestionare a banilor și investițiile pe care le faci îți vor îmbunătăți situația financiară pe neașteptate. Este foarte important să acționezi la momentul potrivit, iar tu excelezi la acest capitol datorită intuiției tale deosebite. Cu toate acestea, ai grijă să nu te lași dus de val și să cheltuiești nejustificat ceea ce câștigi în plus.

Gemeni - Luna mai va fi revigorantă pentru tine și, cel mai probabil, vei avea parte de mai mult romantism decât în mod normal. Partenerul de viață este mai atent cu tine și cu nevoile tale, ceea ce înseamnă un pas înainte pentru relația voastră. Dacă ești singur, vei încerca cu disperare să atragi atenția sexului opus fără să ai vreo pretenție sau așteptare. Faptul că nu ai un standard și te arunci în brațele oricui, îți diminuează șansele de a avea o relație serioasă.

Ideile tale îndrăznețe îi pot deranja pe șefii, colegii sau partenerii tăi de afaceri. Dacă faci parte dintr-o echipă și nu lucrezi independent, cu siguranță nu trebuie să decizi tu în locul tuturor. Pentru a câștiga mai mulți bani într-un timp scurt, e necesar să iei în seamă opiniile celorlalți și să colaborezi cât mai eficient posibil. O ceartă la final de lună îți poate pune poziția în pericol.

Rac - Luna mai îți pregătește surprize frumoase în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, cu siguranță aceasta va trece la următorul nivel. Fie că este vorba de un copil sau despre o căsătorie, cert este că se întâmplă ceea ce îți dorești. Dacă ești singur, nu îți strica imaginea de dragul unei aventuri de-o noapte și evită pe cât posibil să faci parte dintr-un triunghi amoros, altfel vor ieși scântei.

Este foarte important ca în luna mai să ieși din zona de confort și să încerci lucruri noi. Doar riscând poți obține mai mulți bani, iar acum chiar ai cea mai mare nevoie de ei. Dacă este vorba de proiecte care presupun un buget mai mare decât îți permiți, cere ajutorul persoanelor care știi că sunt capabile să îți ofere acest suport. Merită să investești în tine, doar astfel poți crește pe scara ierarhică.

Leu - Această lună vine cu gelozii, restricții și sufocare din partea partenerului de viață. Cu toate că nu are motive, se pare că acesta face din țânțar armăsar orice nimic, lucru care te pune serios pe gânduri. Nu este exclus ca la final de lună să iei decizia de a te despărți de el, cu toate că inima ta nu este pregătită pentru asta. Dacă ești singur, un eveniment neplăcut îți scoate în cale o persoană care îți oferă exact ce ai nevoie, atunci când ai nevoie.

Luna mai te găsește la fel de îndrăzneț pe toate planurile vieții tale, însă în special în ceea ce privește cariera și sectorul financiar. Ești foarte ambițios și nu te vei lăsa până nu vei obține ceea ce îți dorești. Cu toate acestea, este foarte important să deschizi bine ochii și să prinzi din zbor oportunitățile care îți apar în cale. Spre sfârșitul lunii, e posibil să primești șansa de a te muta în străinătate pentru un schimb de experiență sau pentru un job tentant.

Fecioară - Luna mai nu va fi prea liniștită pentru tine, și nu pentru că ai tu probleme amoroase, ci pentru că au ceilalți. Firea ta miloasă asimilează tot răul care se petrece în jurul tău, ceea ce permite negativismului să pătrundă și în casa ta. Ai o stare generală proastă, care te împiedică să poți fi de ajutor celor care au nevoie. Ești destul de rațional de regulă, însă până când vine vorba de persoanele pe care le iubești.

În această lună, vei reuși să te redresezi cât de cât cu banii, însă tot trebuie să fii atent cu cheltuielile. Vei fi tentat de multe ori să cumperi lucruri pe care ți le dorești, însă astfel riști să revii la situația încordată de dinainte. Astrele te sfătuiesc să mai aștepți câteva luni pentru a-ți reveni complet, nu e nicio grabă.

Balanță - Așteptările tale în ceea ce privește viața sentimentală sunt destul de mari, însă asta nu înseamnă că nu poți găsi pe cineva aproape de perfecțiune. E momentul să privești în acele colțuri în care nu te uiți de obicei, iar acolo poți descoperi marea ta iubire. Dacă ești implicat într-o relație serioasă, ar putea apărea dificultăți în comunicarea cu partenerul. Recunoaște-ți partea de vină și fii mai sincer.

Luna mai vine cu vești bune pentru tine în ceea ce privește banii. Se anunță o redresare a situației financiare, însă trebuie să depui și tu eforturi în acest sens. Fă-ți un plan de bătaie și nu pleca niciodată la cumpărături fără o listă atent gândită de la care să nu te abați. Încet, încet, vei reveni pe linia de plutire și vei reuși să duci un trai decent.

Scorpion - Se anunță vești bune pentru nativii singuri în această lună. Dragostea poate apărea de unde te aștepți mai puțin, însă nu fără puțin efort și din partea ta. Chiar dacă ai mulți admiratori care îți dau târcoale, e necesar să faci o selecție atentă până când rămâi cu alesul inimii tale. Dacă ești singur, nu ar strica să acorzi o mai mare atenție aspectului tău fizic, pentru că prima impresie contează întotdeauna în orice situație.

Situația ta financiară nu va fi una prea bună în prima parte a acestei luni. Cu toate acestea, ai parte de suportul celor dragi care te vor ajuta cu bani atât cât au posibilitatea. Astrele prevăd că această perioadă mai grea nu va dura mult și că vei reveni pe linia de plurire în maximum o lună de zile. În aceste condiții, nu te face că uiți că ai fost ajutat și returnează toți banii pe care i-ai primit.

Săgetător - Luna mai vine cu multă pasiune pe plan sentimental pentru tine. Ești dornic să încerci lucruri noi în patul conjugal, dar pentru a produce cu adevărat scântei e necesar ca și partenerul tău de viață să se implice. Așadar, prima condiție este să îți dorești cu adevărat îmbunătățirea relației dacă vrei ca lucrurile să meargă mai bine pentru voi. Cei singuri vor rămâne deocamdată la fel.

La serviciu, ai multă forță de muncă și ești foarte determinat să obții tot ceea e mai bun în domeniul profesional. Nu ar strica să încerci să te dezvolți și într-un alt sector față de cel în care activezi la momentul actual, pentru că astrele favorizează orice lucru nou în luna mai. Cu toate acestea, încearcă să lucrezi mai mult de unul singur, pentru că echipa te poate trage în jos.

Capricorn - Din punct de vedere sentimental, luna mai va fi ușor tensionată. Chiar dacă nu există probleme grave între tine și partenerul tău de viață, se pare că niciunul dintre voi nu este dispus să renunțe la orgolii. Pe termen lung, nu veți ajunge nicăieri cu o asemenea atitudine. Dacă ești singur, ai grijă să nu îi dai speranțe deșarte unui prieten sau coleg.

Dacă ai o afacere proprie sau lucrezi independent, luna mai este luna ta. Se anunță câștiguri majore pentru tine, însă acest lucru nu se va întâmpla fără multă muncă. Te concentrezi pe acest sector al vieții tale și îți vor ieși mare parte din planuri. Nu este exclus ca o persoană să îți ceară bani cu împrumut, însă tu știi cel mai bine dacă merită sau nu să o sprijini.

Vărsător - În această perioadă, te vei confrunta cu furia persoanei de lângă tine și e posibil să ajungeți la cuțite. Dă dovadă de înțelepciune și lasă de la tine, dacă vrei să mai salvezi ceva din această relație. Dacă tu vei continua să fii la fel de încăpățânat, nu se va ajunge la niciun rezultat pozitiv. Nici pentru cei singuri nu se întrevăd relații de lungă durată.

Este foarte important ca luna aceasta să îți regândești situația profesională și să încerci să iei măsuri dacă ești nemulțumit de ea. Chiar dacă nu îți plac schimbările și preferi să stai pe bani puțini undeva unde ai liniște, o situație imprevizibilă te va pune pe gânduri. Ascultă de sfaturile celor dragi, pentru că ei sunt singurii de care poți fi sigur că îți doresc doar binele.

Pești - Luna mai va fi excelentă pentru tine din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește relația de iubire. Dacă până acum ați ezitat să faceți pasul cel mare (căsătorie sau un copil), nu ar mai trebui să așteptați. Orice moment amânat poate aduce schimbări care nu vă vor conveni. În schimb, cei singuri se aruncă într-o relație fără prea mari șanse de reușită.

Agitația și nervozitatea de care dai dovadă își vor pune amprenta asupra vieții tale profesionale. Nu vei reuși să fii productiv, cu toate că îți făcuseși planuri mari pentru luna aceasta. Decât să dai greș, astrele te sfătuiesc să te retragi până îți recapeți forțele și să eviți pe cât posibil tranzacțiile financiare de orice fel. (L.P.)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu