Astăzi, 13 mai, Noaptea la Zoo - Descoperiri pe potecile Africii

Distribuie pe:

Grădina Zoologică din Târgu Mureș organizează, astăzi, 13 mai, începând cu ora 18, Noaptea la Zoo.

Tematica Nopții este Africa, având ca și titlu Descoperiri pe potecile Africii. Programele dedicate încep la ora 20, cu pescuitul mare cu pelicanul comun, la ora 21 este programat dans cu mandrili mascați, urmat, la ora 22, de cina regală la lei. La ora 23 pot fi întâlniți maeștrii jocului de echipă, suricatele. Între orele 21-24, fiecare vizitator poate participa la probă de curaj în Octopus.

În această noapte sunt practicate tarife speciale: astfel, adulții vor plăti doar 10 lei, iar copiii 5 lei. Programul de la Zoo dedicat acestui eveniment se va desfășura între orele 18 și 24.

“Evenimentul este organizat din dorința de a prezenta animalele într-o ipostază mai interesantă. În timp ce animalele diurne, pe care le cunoaștem din întâlnirile anteriore, dorm, cele nocturne se trezesc abia după ce soarele apune. Acestea sunt animalele care cu ocazia vizitelor obișnuite dorm, acum însă devin active. Vă invităm, să le întâlniți și dumneavoastră”, precizează Administrația Grădinii Zoologice și a Platoului Cornești.

Lasă un comentariu