Trăsătura dominantă a fiecărei zodii

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi avem calități și defecte specifice zodiei în care ne-am născut, însă astrologica.ro ne dezvăluie concret ce trăsătură este dominantă în formarea personalității noastre.

Berbec - Cea mai bună trăsătură a ta este că ești optimist fără limite. A fi un semn de foc condus de puternica planetă roșie Marte înseamnă că există o forță strălucitoare în interiorul tău care te propulsează prin iad, ape mari, cutremure, vulcani și orice altă calamitate cunoscută omenirii, fără măcar să tresari.

Ești sigur, plin de speranță și optimism. Nimic nu te descurajează niciodată și îți păstrezi credința. Prin ochii tăi, viitorul este mereu luminos.

Taur - Trăsătura ta remarcabilă este că ești complet loial celor care contează pentru tine în viață. Fie că este vorba de prieteni, iubiți sau membri ai familiei, ești al lor până la sfârșit. Din punct de vedere astrologic, acest lucru se datorează în mare parte faptului că ești un semn de pământ, cu rădăcinile tale emoționale plantate adânc.

Dacă faci o promisiune, nimeni nu își va face griji vreodată că vei renunța la ea. Când cineva care te cunoaște îți împărtășește un secret, nu trebuie nici măcar să te avertizeze să nu spui nimănui, pentru că este sigur că îl vei păstra închis în seif.

Gemeni - Ceea ce te diferențiază de toate celelalte zodii este că ești foarte creativ. Gemenii sunt un semn de aer, adică mintea ta plutește sus în nori, venind cu modalități inventive și inovatoare de a rezolva probleme care ar putea să nu pară practice la început. Ai un dar rar de a privi lucrurile din toate unghiurile și de a veni cu modalități inovatoare de a rezolva problemele.

De asemenea, ești condus de Mercur, planeta comunicării, ceea ce înseamnă că odată ce ajungi la o soluție inventivă, o poți transmite și altora în termeni pe care ei o pot înțelege.

Rac - Ești cel mai plin de compasiune dintre toate zodiile. Ești condus de lună, corpul ceresc care guvernează energiile materne. În ciuda faptului că exteriorul tău te face să pari tare nepăsător, acea carapace este acolo doar pentru a-ți proteja sensibilitatea.

Nu ești genul de persoană care face favoruri și apoi așteaptă ceva în schimb. Faci favoruri pur și simplu, pentru că îți pasă. Într-o lume care devine din ce în ce mai insensibilă și fragilă pe zi ce trece, aceasta este o trăsătură de care este nevoie acum mai mult ca niciodată.

Leu - Ești foarte curajos, deoarece ești un semn de foc guvernat de soare, ceea ce înseamnă că emani atâta putere și încredere încât nu ai niciodată un motiv să îi manipulezi sau să îi minți pe alții. Nu trebuie să apari în mod fals în ochii celorlalți și nu trebuie să înșeli niciodată pentru a obține ceva. Nu trebuie să te lauzi cu puterea ta, pentru că ea este acolo pentru ca toată lumea să o vadă.

Prin urmare, cea mai pregnantă trăsătură a ta este onestitatea. Ești autentic și direct în tot ceea ce faci, motiv pentru care ești liderul tuturor celorlalte semne.

Fecioară - Există o mulțime de lucruri bune de spus despre Fecioară. Dintre toate trăsăturile tale bune, cea care iese în evidență deasupra celorlalte este că ești teribil de organizat.

Acest lucru se datorează, în parte, faptului că ești un semn de pământ, așa că rămâi cu picioarele pe pământ și nu te lași dus de val.

Balanță - Într-o lume plină de nedreptate, opresiune, inegalități, ură, furie și tot felul de răutăți, Balanța se remarcă drept singurul semn care refuză să fie orbit de mentalitatea mafiotă sau de setea de răzbunare. Sigur, ai prejudecățile tale, toată lumea le are, dar când vine vorba de a evalua ce este bine și ce este rău în orice situație, lași totul deoparte și cauți cea mai rezonabilă soluție.

Dacă doi dintre prietenii tăi se ceartă, ei știu că pot veni la tine pentru rezolvare, pentru că ești cel mai corect judecător din tot zodiacul.

Scorpion - Tu ești cel mai pasional dintre toate semnele zodiacale, ceea ce te duce adesea la extreme în ambele direcții. Ești condus de Pluto, care guvernează atât distrugerea, cât și transformarea. Dar privești acest lucru ca pe un proces în două sensuri.

Pentru ca orice să fie transformat în ceva mai bun, elementele sale rele trebuie mai întâi distruse. Aici intri tu în joc, cu coada ta înțepătoare și veninoasă. Vei distruge cu pasiune ceva doar pentru ca ceea ce iese din cenușă să fie ceva pe care să-l poți iubi cu fiecare bătaie a inimii tale.

Săgetător - Ești un semn de foc guvernat de Jupiter, planeta expansiunii și creșterii, iar cea mai bună trăsătură a ta este că ești curios la nesfârșit. Ești un explorator a cărui natură curioasă te duce la toate marginile pământului și dincolo, dedesubt și deasupra pământului.

Nu există nicio experiență pe care să nu o încerci măcar o dată, nicio mâncare pe care nu ești dispus să o guști și nicio limbă pe care să nu vrei să o înveți. Fără curiozitatea ta și inventivitatea care rezultă din asta, probabil că toți am trăi încă în pădure.

Capricorn - Tu ești un semn de pământ care este condus de Saturn, planeta care guvernează timpul. Ca rezultat, cea mai tare trăsătură a ta este răbdarea. Ești foarte conștient de trecerea timpului, cât de valoros este acesta și cum fiecare dintre noi este plasat pe această lume cu o cantitate limitată din el, dar asta nu te face nerăbdător, ci dimpotrivă.

Pentru că poți vedea imaginea de ansamblu în ceea ce privește timpul, știi că este mai degrabă prieten decât dușman. Iar timpul vindecă toate rănile...

Vărsător - Vărsătorul este un semn de aer condus de Uranus, planeta inovației și a surprizei. În cazul tău, astrele și planetele se aliniază pentru a te face cel mai deschis semn din zodiac. Nu ești genul care să adere cu sclavie la regulile plictisitoare ale tradiției și nici nu ești unul care să arunce critici preventive asupra unor idei noi sau a unor moduri de viață necunoscute.

Acest lucru nu înseamnă că vei tolera orice, mai ales dacă vine cu capacitatea de a te răni pe tine și pe cei apropiați. Înseamnă doar că îți ții mintea deschisă suficient de mult încât să accepți noi moduri de a privi lucrurile.

Pești - În timp ce alte semne pot fi practice și logice, cea mai mare putere a ta este că ești intuitiv. Peștii sunt un semn de apă guvernat de Neptun, planeta viselor și a creativității. Uneori, instinctele noastre provin dintr-un loc mult mai profund și mai vechi decât latura noastră pragmatică și aici ieși tu în evidență.

Dacă ai un presentiment despre ceva, ar trebui să ai încredere în el. Intuiția ta este impecabilă, iar instinctele tale sunt perfecte. Vei avea probleme doar dacă ignori ceea ce spun vocile din adâncul tău. Lucreția Pop

Lasă un comentariu