Duminică, 4 iunie, Simularea examenului de admitere la UMFST

Distribuie pe:

Cea de-a doua ediție a simulării examenului de admitere la Universitatea de Medicină, Farmacie, ªtiințe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș este programată duminică, 4 iunie, începând cu ora 9. Examenul, organizat de Liga Studenților din Târgu Mureș, se desfășoară atât pentru programele mari și mici de studii din domeniul Sănătate, cât și pentru programul Arhitectură în Limba Engleză din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației. Peste 900 de candidați, elevi de la toate liceele din țară, și-au anunțat participarea. Înscrierea pentru a susține simularea examenului de admitere a început în 24 aprilie și s-a încheiat în 28 mai, am aflat de la Radu Stan, coordonator al Departamentului Integrare Studenți din cadrul Ligii Studenților.

Tur al Universității

Pentru ca viitorii studenți să se familiarizeze cu campusul Universității târgumureșene, organizatorii simulării au anunțat că sâmbătă, 3 iunie, de la ora 12, va avea loc un tur al instituției. Locul de întâlnire stabilit va fi în fața clădirii principale a UMFST.

Cei interesați să afle mai multe informațiile privind repartizarea candidaților în sălile de concurs, dar și alte aspecte organizatorice, pot accesa site-ul: https://simulare.lstgm.ro/. informează Compartimentul Relații Publice UMFST.

L.B.

Lasă un comentariu