La Târgu Mureș, Ziua Tricolorului

Distribuie pe:

Sâmbătă, 24 iunie, începând cu ora 15.00, la Casa de Cultură “Mihai Eminescu”, Drapelul Național va fi sărbătorit la Târgu-Mureș printr-un eveniment special, dedicat simbolului nostru național!

“Alexandru Ioan Cuza spunea că steagul este familia, ogorul fiecăruia, casa în care s-au născut părinții și unde se vor naște copiii voștri. Steagul este, încă, simbolul devotamentului, credinței, ordinei și al disciplinei ce reprezintă oastea”.

Continuăm tradiția de a ne arăta respectul pentru istorie, pentru valorile naționale și iubirea pentru simbolurile țării și în 24 iunie, de la ora 15, vă invităm să marcăm Ziua Drapelului Național, pe măsura importanței acestui simbol”, precizau inițiatorii manifestării, AUR Târgu Mureș.

Evenimentul va debuta la Casa de Cultură “Mihai Eminescu”, la ora 15, de unde se va porni apoi în marșul care transformă străzile din Târgu-Mureș în roșu-galben-albastru. “Împreună vom arăta că suntem o forță, că semnificația tricolorului va dăinui mereu în inimile noastre, iar la Teatrul de Vară din centrul orașului, începând cu ora 16, vom sărbători românește, cu muzică, dans și voie bună această zi extraordinară. Având în vedere caracterul național al evenimentului, precum și faptul că în 24 iunie sărbătorim și Ziua Iei, recomandăm participanților care au posibilitatea, să îmbrace portul sau cămașa populară. Vă așteptăm cu drag!”, precizau organizatorii.

B.L.

Lasă un comentariu