Ciolacu, despre numirea lui Abrudean la șefia SGG: Nu a fost niciun scandal, mi-am luat tensiunea, e normală

Distribuie pe:

Premierul Marcel Ciolacu a declarat ieri, despre numirea lui Mircea Abrudean în funcția de secretar general al Guvernului, că este ferm convins că împreună cu președintele PNL Nicolae Ciucă o să găsească soluția cea mai bună.

El a subliniat că din punctul său de vedere nu a fost niciun scandal.

“Sunt ferm convins că împreună cu președintele Senatului, Nicolae Ciucă, o să găsim soluția cea mai bună. Din punctul meu de vedere nu a fost niciun scandal. Mi-am luat tensiunea dimineață - e normală. Din punctul meu de vedere nu e nicio tensiune.

Sunt lucruri normale când se construiește o echipă. Decizia îmi aparține mie și lui Nicolae Ciucă”, a spus Marcel Ciolacu.

Liberalii l-au acuzat pe premierul Marcel Ciolacu că refuză să îl numească pe Mircea Abrudean în funcția de secretar general al guvernului.

Deputatul PNL Pavel Popescu a spus că acest refuz reprezintă o încălcare gravă a protocolului dintre partidele aflate la guvernare.

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat luni, după ședința conducerii PNL, că în momentul acesta, Mircea Abrudean este susținut de PNL ca secretar general al Guvernului, pentru că vine din cea mai puternică organizație, organizația Cluj, și are susținerea întregului Birou Politic Național, unde a fost validat prin vot.

“Nu am nicio îndoială că domnul Marcel Ciolacu va cântări foarte serios și nu cred că domnia sa dorește să tensioneze relația care a început în această guvernare”, a precizat Rareș Bogdan.

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, și cel al PSD, Marcel Ciolacu, nu au tranșat, în întâlnirea de luni, subiectul numirii lui Mircea Abrudean ca secretar general al Guvernului, o nouă discuție fiind așteptată miercuri, în coaliție. (News.ro)

Lasă un comentariu