Premieră la Filarmonica de Stat Târgu Mureș - Stagiunea se încheie cu două concerte extraordinare, susținute de “Vița de Vie”!

Distribuie pe:

La sfârșitul lunii iunie, când își va încheia stagiunea 2022-2023, Filarmonica de Stat Târgu Mureș vine cu o premieră absolută ce va fi, cu siguranță, pe placul publicului mureșean și nu numai! Ultimele concerte extraordinare vor avea loc miercuri și joi, respectiv 28 și 29 iunie, de la ora 19, în Sala mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș. Legendara trupă “Vița de Vie” va fi protagonista acestor evenimente excepționale și va fi acompaniată de Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat Târgu Mureș, sub bagheta inconfundabilului dirijor Remus Grama.

Programul concertelor include cele mai cunoscute melodii ale formației “Vița de Vie”, rearanjate pentru band și orchestră simfonică.

Instituția este extrem de onorată să aibă un colaborator de talie internațională din lumea Showbizz-ului consacrat. “Pe 28 si 29 iunie fugim în lungul cerului la Târgu Mureș! Urcăm din nou pe scenă alături de Filarmonica de Stat Târgu Mureș, pentru două seri de poveste” (Trupa “Vița de Vie”).

“It's coming home, că de aici a pornit totul!!! Vița de Vie Simfonic!!! Pentru că Discoteca e prea mică, Basul și cu Toba mare vor răsuna în sfârșit pe scena Filarmonicii de Stat din Tg. Mureș pe 28 si 29 iunie, în concertele extraordinare de închidere a stagiunii! Pregătiți-vă pentru un adevărat tur de forță!!!” (Remus Grama, dirijor).

Organizatorii acestor evenimente de excepție promit două seri care vor intra în istoria vieții culturale târgumureșene.

Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii, dar și online, pe site-ul Eventbook.ro: https://eventbook.ro/music/bilete-vita-de-vie-simfonic

Lasă un comentariu