Hotel de lux inaugurat în Sovata

Distribuie pe:

Vineri, în Sovata, a avut loc inaugurarea Hotelului Crystal de 4 stele cu 104 camere, SPA, zonă de agrement și facilități pentru conferințe. Hotelul se află pe locul fostei autogări, vizavi de fosta piață din stațiunea Sovata. Investiția s-a rdicat la aproximativ 18 milioane de euro, cei mai mulți bani provenind printr-un program de finanțare al Guvernului Ungariei, derulat prin ONG-ul târgumureșean Pro Economica. Reprezentanții Fundației Pro Economica au transmis că “strategia de dezvoltare economică concepută în 2016, conform căreia intenționăm să dezvoltăm Transilvania în domeniul agriculturii și al turismului, pare acum să se confirme prin crearea hotelului CRYSTAL, care face parte din integrarea pe care am conceput-o. Dorim mulți oaspeți proprietarilor și suntem bucuroși să continuăm să lucrăm pentru a atrage cât mai mulți turiști în Transilvania, în Ținutul Secuiesc”.

Hotel Crystal, 4 stele superior, este situat in inima zonei turistice Sovata, pe strada Trandafirilor, oferind ocazia perfecta de a te bucura de o noua definiție a relaxării. Cele 104 camere ale hotelului sunt pregătite pentru a vă oferi experiența de lux perfectă pentru sejurul dumneavoastră.

Zona de wellness a hotelului este amenajată la subsol, oferind o varietate de piscine, două tobogane cu apă, diferite tipuri de saune, o unitate de servicii terapeutice cu asistență medicală, servicii de masaj și un bar cu gustări și băuturi.

În plus, restaurantul nostru, barul, sala de conferințe, sala de sport, zona pentru copii și camera de sare sunt, de asemenea, gratuite pentru oaspeții noștri.

Clădirea în sine este concepută pentru a fi sustenabilă pentru activități prin reducerea poluării fonice și vizuale. Hotelul a fost construit astfel încât să ofere acces facil persoanelor cu dizabilități, intrarea principală fiind la același nivel cu solul.

1 comentariu

  1. Costin 19 iulie, 2023 at 08:10 Răspunde

    Hotelul se află în Sovata, în Transilvania, ROMÂNIA. Să nu creadă vreun cititor că ar fi prin…Bulgaria! Sau Ungaria!

Lasă un comentariu