Viktor Orbán: “Furtuna dinaintea furtunii”

Distribuie pe:

Premierul Ungariei, Viktor Orbán, a ajuns, miercuri după-amiază, la Băile Tușnad, unde va participa la Universitatea de Vară “Tusvanyos”.

Într-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa oficială de Facebook, Viktor Orbán apare cum îndepărtează, folosindu-se de o coadă de mătură, apa de pe unul din corturile instalate în zona în care se desfășoară Universitatea de Vară.

Mesajul postat pe fotografie este “Vihar elõtti vihar”, în traducere “Furtuna dinaintea furtunii”. De asemenea, el a scris că a ajuns la Băile Tușnad.

Este pentru prima dată în ultimii ani când premierul Viktor Orbán vine la Băile Tușnad chiar din ziua deschiderii lucrărilor Universității de Vară.

În anii trecuți, acesta obișnuia să vină joi seara, iar vineri să aibă întâlniri cu reprezentanții maghiarilor din Bazinul Carpatic, după care, în cursul zilei de sâmbătă, să își țină tradiționalul discurs.

În cadrul vizitei private pe care o efectuează în România, Viktor Orban s-a întâlnit, miercuri, la București cu premierul Marcel Ciolacu, fiind discutate chestiuni legate de relațiile bilaterale. Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a postat pe pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de cei doi premieri, dar și de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, precizând că Viktor Orban a venit în București la invitația lui Marcel Ciolacu. (Agerpres)

Lasă un comentariu