Prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, Finanțare pentru noi proiecte de infrastructură

Distribuie pe:

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, zilele trecute, 68 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”. Valoarea totală a acestora este de 822.658.218,02 lei.

Contractele au fost semnate la sediul MDLPA, împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor și vizează modernizarea infrastructurii de transport, a trotuarelor și a spațiilor publice, înființarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă, a rețelelor de canalizare, a stațiilor de epurare și a rețelelor inteligente de distribuție a gazelor naturale, precum și construirea și refacerea unor poduri, a unei punți pietonale și a unui pasaj auto, informează MDLPA.

,,Toate proiectele și inițiativele noastre în domeniul dezvoltării și administrației publice sunt menite să asigure dezvoltarea comunităților locale și să contribuie la bunăstarea cetățenilor. Ca oameni de adminis-trație, ne-am asumat să fim în slujba românilor și trebuie să le punem la dispoziție servicii publice de calitate, moderne și durabile”, le-a transmis ministrul Veștea, primarilor prezenți la Ministerul Dezvoltării. (L.O.)

Lasă un comentariu