Ce țară ni s-ar potrivi în funcție de zodie

Distribuie pe:

Bazându-se pe caracteristici distincte și trăsături care definesc personalitatea fiecărei zodii, astrologii au asociat nativii acestora cu diferite țări de pe glob.

O astfel de abordare ne este prezentată de realitatea.net, lăsându-ne să ne imaginăm cum arătă națiunea cu care rezonăm cel mai bine.

Berbec - Spania - Motivul asocierii tale cu această țară este de la sine înțeles. Ești la fel de vibrant și plin de culoare. Când spunem Spania, ne gândim la vinuri, carnavaluri, flamenco și alte elemente pline de pasiune. Exact așa ești și tu. Ai o energie de neegalat și viața ta este un amestec de nuanțe puternice.

Taur - Franța - Când spunem Franța, spunem simțuri și plăceri. Ești o zodie de pământ ancorată în realitate, dar îți place să te lași dusă de val și să experimentezi savoarea preparatelor culinare franțuzești. Deserturile te pot scoate imediat dintr-o stare proastă, dându-ți din nou chef de viață.

Gemeni - Brazilia - Inteligența și creativitatea de care dai dovadă sunt impresionante, așa că poți oricând să organizezi de unul singur un carnaval grandios ca acela de la Rio. Distracție, dans, muzică. Acolo găsești toate aceste elemente care te reprezintă perfect, plus fotbalul, ce reușește de fiecare dată să te relaxeze.

Rac - Noua Zeelandă - Iubești zonele cu acces rapid la apă, iar această destinație este asociată perfect cu tine, fiindcă oamenii de acolo sunt tradiționaliști și familiști, iubesc natura și confortul căminului. Te-ai simți perfect acolo, având în vedere că locuințele sunt mici și modeste, fix cum îți plac ție. Te regăsești și în obiceiurile locului.

Leu - Grecia - Tânjești după exprimare și creativitate, iar Grecia este țara perfectă în care te poți desfășura așa cum îți dorești. În multe zone ale acestei țări, trunchiurile copacilor sunt pictate în alb, pentru a ține furnicile la distanță, iar vopsirea acestora te-ar ajuta să îți descarci energiile creatoare. Dacă te vei fotografia pe una dintre plajele sale, vei atrage admirația după care tânjești.

Fecioară - California (SUA) - Semnele de pământ prosperă când sunt în natură, pentru că o călătorie le poate încărca bateriile imediat. Statul acesta este perfect pentru o vacanță plină de relaxare, având în vedere că peisajele te îndeamnă la meditație și contemplare. Plajele mărginite de stânci reprezintă perfect sensibilitatea pe care tu o maschezi prin duritate.

Balanță - Canada - Te-ai îndrepta întotdeauna spre o locație care îndeamnă la socializare și distracție pentru că așa ești tu, o fire sociabilă și dornică de aventură, dar care nu își pierde niciodată echilibrul. Regiunea Québec din Canada te definește în totalitate, fiindcă are o cultură bogată, grădini botanice pline de viață și culoare, dar și restaurante speciale.

Scorpion - Egipt - Esența Egiptului stă în misticism, istorie și secrete. Semeni izbitor cu această țară, având în vedere înclinația ta spre spiritualitate și ezoterism. Oamenii din jur percep viața ta ca pe o legendă asemeni celor cu piramide și faraoni. În plus, iubești perfecțiunea care poate fi definită în doar două cuvinte: forma piramidelor.

Săgetător - Africa de Sud - Ești nebun după călătorii exotice și extravagante. În Africa de Sud găsești de toate și îți poți încânta absolut toate simțurile. Este un stat reprezentat de plaje, vinuri luxuriante, stânci impunătoare, lagune impresionante și orașe cu istorie bogată. De acolo poți învăța multe lucruri și poți testa diverse experiențe. Spiritul tău curios și aventurier este asemeni unei vacanțe petrecute în această țară.

Capricorn - Islanda - Vulcani, gheizere, izvoare termale și câmpuri de lavă - o varietate de peisaje și forme de relief. Exact ca viața ta plină de tumult și fără pic de monotonie. Muzeele care înglobează istoria vikingă te vor fascina, așa cum ți-ar plăcea să o facă orice lucru nou pe care îl descoperi în călătoria ta pe acest pământ.

Vărsător - Japonia - Nu respecți nicio regulă care ți se impune și preferi să fii spontan, încercând să te faci remarcat în societate. Nonconformismul tău se încadrează perfect în descrierea Japoniei, iar originile tale par a se trage fix din acest colț de lume. Ești diferit de toată lumea, la fel ca japonezii care au un salut aparte. Ei nu dau “bună ziua” verbal, ci prin înclinarea capului.

Pești - India - Ești o zodie destul de înverșunată și nimic nu îți stă în cale dacă îți propui ceva. India îți poate defini comportamentul fluctuant, combinat cu spiritualitatea accentuată. Cultura indiană este formată dintr-un amestec de elemente, ce reprezintă perfect caruselul de stări pe care tu le ai zilnic. (L.P.)

Lucreția Pop

(Sursa foto: istockphoto.com)

Lasă un comentariu