AUR, protest împotriva vaccinării obligatorii

Distribuie pe:

Membri, parlamentari și simpatizanți ai AUR au protestat, joi, în fața Ministerului Sănătății, față de proiectul de lege prin care “se încearcă introducerea vaccinării obligatorii”, au cerut demisia ministrului Alexandru Rafila și au solicitat retragerea din dezbatere publică a Strategiei Naționale de Vaccinare. Președintele AUR, George Simion, aflat printre protestatari, a afirmat că AUR va apăra întotdeauna drepturile omului. “AUR refuză dictatura. Vaccinarea nu este acum obligatorie. Fiți alături de noi, alături de AUR. Unul dintre cei patru piloni pe care AUR îi are este libertatea. Vom ieși mereu în stradă pentru libertate, pentru drepturile noastre”, a spus Simion.

Senatorul AUR, Claudiu Târziu, a explicat că protestul este justificat de proiectul de lege prin care “se încearcă introducerea vaccinării obligatorii, act de neacceptat pentru români, care iubesc libertatea”.

Protestatarii au mai evidențiat că “susțin știința și cercetarea, dar nu cred în deciziile Guvernului”, și au pledat pentru “dreptul cetățenilor de a alege ceea ce este mai bine pentru sănătatea lor”. Ei au fluturat steaguri tricolore, au scandat “Rafila, demisia!”, “Fără dictatură”, “Libertate” și au purtat pancarte inscripționate cu “Vaccinare egal intoxicare”, “OMS nu insista, România nu-i a ta”, “Stop experimentelor! Vrem decizii responsabile”. (Agerpres)

Lasă un comentariu