ISU Mureș la datorie

Distribuie pe:

* În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.10, printr-un apel primit prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, ISU Mureș a fost informat despre izbucnirea unui incendiu la nivelul unei ferme din localitatea Berei. Incendiul s-a manifestat generalizat cu flacără deschisă. La fața locului au acționat cu 3 autospeciale de stingere cu echipaje din cadrul Stației de Pompieri Miercurea Nirajului și ale Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vărgata, precum și un echipaj medical SMURD. Incendiul a afectat o suprafață de circa 200 mp. Nu s-au înregistrat persoane care să solicite îngrijiri medicale. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost autoaprinderea.

* Sâmbătă seara, în jurul orei 22.13, Detașamentul de Pompieri Sighișoara a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe strada Lungă din localitatea Albești. În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, cele 5 persoane implicate fiind imediat preluate de echipajul medical prezent la fața locului. În urma evaluării medicale, două victime care au suferit leziuni minore, de cod galben medical, primesc îngrijiri medicale la fața locului, iar celelalte trei de cod verde medical. S-au asigurat măsurile specifice prevenirii incendiilor.

* Duminică seara, în jurul orei 19.15, Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Mureș la un accident rutier produs pe strada Gheorghe Marinescu din municipiul Târgu Mureș. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme cu 4 ocupanți, fiind imediat preluați de echipajul medical prezent la fața locului. În urma evaluării medicale, nici una dintre persoane nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

* Tot duminică seara, în jurul orei 21.18, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Luduș în colaborarea cu SVSU Iernut au intervenit, pe strada Principală din localitatea Sfântu Gheorghe, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un utilaj agricol.

* Luni dimineață, în jurul orei 07.00, Detașamentul de Pompieri Reghin a intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs pe strada Mocear din localitatea Solovăstru. În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme cu 2 ocupanți, fiind imediat preluați de echipajul medical prezent la fața locului. În urma evaluării medicale, o victimă a suferit leziuni minore, de cod galben, care a fost transportată la CPU Reghin, iar cealaltă victimă, cod verde medical. Circulația a fost blocată pe un sens de mers. (ISU Mureș)

Lasă un comentariu