Ciprian Dobre: “Stadiul de execuție pe A3 Chețani - Câmpia Turzii a ajuns la 84%. Mobilizare extrem de bună pe șantierul autostrăzii”

Distribuie pe:

Prezent, marți, pe șantierul Autostrăzii A3 tronsonul Chețani - Câmpia Turzii, prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, a declarat că “se lucrează pe tot lotul de autostradă, de la turnarea stratului de uzură și până la montarea parapetului, companiile STRABAG și GEIGER având intenția de a termina lucrările până la finalul acestui an”. El a mai adăugat că “în cadrul vizitei de lucru de ieri (marți - n.r.), reprezentanții firmelor constructoare ne-au dat asigurări că se lucrează în ritm susținut pentru ca tot stratul de uzură să fie turnat până la mijlocul lunii noiembrie”.

Conform prefectului de Mureș, după deschiderea circulației pe pasajul de peste autostradă între localitățile Hădăreni și Chețani, pe DN15, “următoarele două săptămâni vor aduce finalizarea a încă două borne importante din proiect: podul peste râul Arieș și pasajul peste autostradă din zona localității Luna”.

“Le mulțumesc reprezentanților CNAIR, inclusiv celor de la nivel local, dar mai ales echipelor din teren pentru modul în care înțeleg să își onoreze angajamentul dat pentru un drum de la Târgu Mureș la Cluj, direct pe autostradă. Fără îndoială, atunci când este necesar, oferim întreg sprijinul administrativ de care este nevoie”, a mai spus Dobre.

Lasă un comentariu