Topul Firmelor din Județul Mureș 2023, ediția a XXX-a

Distribuie pe:

Camera de Comerț și Industrie a Județului Mureș a organizat, în data de 26.10.2023, evenimentul Topul Firmelor din Județul Mureș, desfășurat la Restaurantul Hotelului Business din Târgu Mureș.

Conform tradiției, Camera de Comerț și Industrie Mureș acordă distincții celor mai performante companii, care au o importanță majoră în economia județului. Topul firmelor din județul Mureș este singurul clasament reprezentativ, întocmit la nivelul tuturor operatorilor economici activi, fiind bazat pe o metodologie complexă și unitară la nivel național, implementată de întreaga rețea de camere de comerț județene din România.

Anul acesta, topul a ajuns la a 30-a ediție, sărbătorită prin decernarea unor Medalii Jubiliare Aniversare. Medaliile au fost oferite, în cadrul Galei, Membrilor de Aur și partenerilor camerali.

În cadrul evenimentului Topul Firmelor s-au acordat și următoarele distincții: Diploma și Trofeul pentru Excelență în Afaceri, Diploma pentru Exportatorii de Top, Trofeul de Distincție pentru Membri de Aur și Diplomele de Onoare oferite femeilor manager de succes.

De asemenea, Camera de Comerț și Industrie Mureș, prin domnul președinte Vasile Pop, adresează mulțumiri reprezentanților instituțiilor de prestigiu din județ și partenerilor Exim Banca Românească, Banca Comercială Română și Banca Transilvania și partenerilor mass-media care ne-au onorat cu prezența, demonstrând astfel aprecierea pentru calitatea de reprezentant al mediului de afaceri a Camerei de Comerț și Industrie a Județului Mureș, dar și pentru companiile prezente în Top, care reprezintă motorul principal de dezvoltare a județului.

Participanții la prestigioasa Gala Topul Firmelor din Județul Mureș s-au bucurat de momente artistice de înaltă ținută oferite de Cvartetul Classis-Cluj Napoca și cântărețul mureșean, Vizi Imre.

În numele Colegiului de Conducere și al Comitetului de Direcție al CCI Mureș, adresăm felicitări tuturor firmelor nominalizate în Top care, prin efort susținut, seriozitate, ambiție și perseverență, reușesc să situeze constant economia mureșeană peste media de dezvoltare pe țară.

Lasă un comentariu