La Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade" din Târgu Mureș, Despre inteligența artificială în descoperirea de medicamente

Distribuie pe:

Astăzi, 17 noiembrie, de la ora 14, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade" din Târgu Mureș organizează o prezentare despre inteligența artificială în descoperirea de medicamente.

“Artificial intelligence in drug discovery. Approaches, solutions and pitfalls" este tema prelegerii susținute de prof. Andreas Bender, de la Centrul de Informatică Moleculară din cadrul Universității din Cambridge, Marea Britanie.

Evenimentul va avea loc la Centrul avansat de cercetări medicale și farmaceutice, UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, și este organizat în cadrul proiectului UEFISCDI PNCDI IV Programul 5.2 - Resurse Umane, Subprogramul 5.2.2 - Mobilități Proiecte de mobilitate pentru tineri cercetători din diaspora PN-IV-P2-2.2-MCT-2023-0003. Responsabil proiect Biolog Dr. Doina Ramona Manu, precizează Compartimentul Relații Publice al UMFST. (L.O.)

Lasă un comentariu