Președintele ALDE Mureș a trecut la AUR

Distribuie pe:

Liderul filialei Mureș a Alianței Liberalilor și Democraților, Dan Dorul Rus, s-a înscris în Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) după fuziunea ALDE-PNL, motivul invocat fiind acela că nu se mai regăsește în familia liberală.

“Mi-am început cariera politică în Partidul România Mare - organizația Reghin. De atunci am cumulat patru mandate de consilier local și un mandat de consilier județean, mai multe funcții publice ocupate, funcția de director al Oficiului Prefectural Reghin, director adjunct la operatorul de apă canal. Acum a intervenit în cariera mea politică și în viitorul meu politic o schimbare pe care o așteptam demult. Fiind președinte la ALDE Mureș până săptămâna trecută, conducerea de la nivel național a decis fuziunea cu un alt partid în cadrul căruia eu nu mă regăsesc și atunci am zis că singurul partid patriotic și care să se muleze pe aspirațiile mele și pe idealurile mele este AUR. AUR este un partid care este atașat ideii de unitate națională, ceea ce a fost și primul slogan al Partidului România Mare. E singurul partid politic românesc care unește și nu dezbină”, a declarat Dan Dorul Rus, joi, într-o conferință de presă organizată de AUR Mureș.

Liderul AUR Mureș, Răzvan Biro, a afirmat că după căderea PUNR și PRM, mulți dintre “patrioții din județul Mureș nu au mai avut un partid sau o mișcare politică autentică pe zona mișcărilor naționale” și au trebuit să își dezvolte activitatea în alte partide politice. (Agerpres)

Lasă un comentariu