Conferința “Rolul farmacistului în prevenirea și combaterea consumului de droguri”

Distribuie pe:

Asociația SURYAM și Farmacia Socială, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, organizează, în data de 29 noiembrie 2023, începând cu ora 10:00, în Aula Facultății de Farmacie, conferința intitulată “Rolul farmacistului în prevenirea și combaterea consumului de droguri”.

În contextul persistenței consumului de droguri în județul Mureș, această conferință va analiza strategii și intervenții pentru prevenirea consumului, implicând direct profesioniștii din domeniul farmaceutic.

Potrivit organizatorilor, scopul manifestării este “intervenția coerentă și unitară, care să presupună implicarea tuturor profesioniștilor din domeniul farmaceutic la nivelul municipiului Târgu Mureș pentru diminuarea factorilor de risc și întărirea factorilor de protecție privind prevenirea consumului de droguri bazate pe produse farmaceutice deja existente, dar destinate altor utilizări decât utilizarea în scop terapeutic”.

Informații suplimentare despre conferință și invitați se pot obține accesând: https://www.conferinte.ro/evenimente/29112023.

Lasă un comentariu