Campanie de donații pentru copii

Distribuie pe:

Asociația Divers se alătură doamnei Mirela Retegan și Fundației Zurli în campania ,,Încalță un copil de iarnă”, care continuă și în 2023, fiind al patrulea an consecutiv de când se defășoară.

Cei care doresc să se implice sunt invitați să cumpere și să doneze o pereche de încălțări noi, până în 15 decembrie. Pachetele trebuie să conțină doar lucruri noi, iar pe lângă o pereche de ghetuțe, inițiatorii vă încurajează să puneți și alte lucruri necesare unui copil: haine noi, groase, să le țină de cald iarna (bluze, geci), o carte, o jucărie, o Donațiile pot fi aduse la sediul Asociației Divers din Târgu Mureș (Str. Avram Iancu nr. 29), zilnic, între orele 10-13 și 17- 19, iar sâmbăta între orele 10 - 13. Detalii despre campanie se pot afla la numărul de telefon 0265-31.17.27, adresa de e-mail: office@divers.org.ro sau accesând https://fundatiazurli.ro

În Târgu Mureș, prin intermediul campaniei au fost încălțați peste 200 de copii și îmbrăcați peste 50.

Există însă în continuare copii care merg prin ploaie ori zăpadă, în papuci de cauciuc ori în teniși găuriți, pentru că familiile lor nu le pot asigura o pereche de ghete, copii din centre de plasament care nu au mai primit un lucru nou niciodată. Astfel și în 2023, Fundația Zurli și Asociația Divers doresc să încalțe de iarnă copii care de multe ori nu au încălțăminte adecvată cu ce să meargă la școală, subliniau organizatorii campanie.

B.L.

Lasă un comentariu