Dumitrița Gliga: “Noul bazin de apă de la Șăulia este plin! Pe verificate!” Apă potabilă suficientă, fără întreruperi, inclusiv vara, pentru locuitorii de pe Câmpia mureșeană!

Distribuie pe:

Astăzi, sunt pline cu apă toate bazinele noi de la stațiile de pompare, alimentate de noua magistrală Luduș - Grebenișu de Câmpie.

Așadar, începând cu Luduș și continuând pe traseul noii conducte: Sânger - Tăureni - Zau de Câmpie - Miheșu de Câmpie - Șăulia - testele au fost finalizate.

Urmează conectarea cu rețelele care alimentează bazinele vechi (la Șăulia și Miheșu de Câmpie se mai construiește suplimentar câte un bazin) și care vor asigura apa - prin rețele interne, de legătură, către gospodării. Până acum, cantitatea de apă nu era de multe ori suficientă, în perioada verilor, câteodată chiar iarna, oamenii rămânând fără apă potabilă.

Mă bucur că am reușit! Mă bucur că s-a reușit - cu administrație locală implicată, primari serioși, ADI Aquainvest, Aquaserv, constructori serioși si punctuali! Felicitări tuturor!

Conducta de aducțiune Luduș - Grebenișu de Câmpie va asigura ca întreaga zonă să aibă PERMANENT APĂ POTABILĂ (25 localități), deservind peste 10.000 de locuitori.

Aducțiunea Luduș - Grebenișu de Câmpie a fost finanțată prin POIM, valoarea acesteia fiind de 38.500.000 lei fără TVA.

Deputat PSD de Mureș, Dumitrița Gliga

Lasă un comentariu