U Craiova, după victoria cu Sepsi, vrea să învingă și “Șepciile roșii”

Distribuie pe:

Antrenorul echipei de fotbal Universitatea Craiova, Ivailo Petev, a afirmat, joi, într-o conferință de presă, că e mulțumit de jocul prestat de formația sa în partida cu Sepsi OSK, din etapa trecută, câștigată cu 3-1, și că și-ar dori ca jucătorii săi să continue pe aceeași direcție.

“Vom avea un meci important. Ieri am citit o statistică și «U» Cluj este a doua echipă cu succese în deplasare. Noi trebuie să rămânem concentrați în cele 90 de minute și din primul minut să încercăm să obținem cele trei puncte. Sper că vom juca la fel ca în meciul cu Sepsi, în care am obținut un rezultat bun. Fiecare echipă este periculoasă. «U» Cluj are jucători cu experiență, sunt și jucători care au evoluat aici și e normal să încerce să dea mai mult. Important este cât le vom permite noi. E logic că vor încerca să joace la un nivel cât mai înalt. Important e că în meciul trecut toți jucătorii au luptat, am făcut mai puține greșeli față de meciurile anterioare, iar repriza a doua a fost mult mai bună decât prima. Și acest lucru a condus la un rezultat bun. Noi trebuie să continuăm în această direcție și să câștigăm în continuare meciurile”, a afirmat Petev.

Tehnicianul bulgar a precizat că nu va schimba sistemul de joc, chiar dacă la partida cu Universitatea Cluj va lipsi Alexandru Mitriță, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

“Nu cred că voi schimba sistemul de joc. Este absolut normal ca într-un sezon să lipsească un jucător sau altul. Și fără Mitriță noi trebuie să ne străduim să ne prezentăm la un nivel ridicat și să câștigăm meciul. Nu va fi ușor, trebuie să ne străduim”, a adăugat Petev.

Portarul David Lazar speră ca echipa sa să obțină vineri prima victorie pe teren propriu din acest an.

“U Cluj e o echipă foarte bună, cu jucători experimentați. Va fi un meci foarte greu, dar noi ne dorim să câștigăm cele trei puncte. Au jucători foarte buni care au trecut și pe la noi, dar în teren uităm de prietenii și cel mai bun să câștige. Noi sperăm ca mâine să aducem prima victorie din 2024 pe teren propriu, să îi îmbunăm pe suporteri, să-i facem din nou fericiți, pentru că în ultima vreme nu am mai reușit asta”, a afirmat Lazar.

Echipa de fotbal Universitatea Craiova va întâlni formația Universitatea Cluj, vineri, de la ora 20.00, pe stadionul “Ion Oblemenco”, într-o partidă din cadrul etapei a 25-a a Superligii.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu