Comunicat de presă - Alianța UDMR - PNL din Consiliul Local Târgu Mureș s-a rupt. Filmul evenimentelor

Distribuie pe:

PNL merge mai departe cu proiectul unui candidat comun la Primăria municipiului Târgu Mureș, în ciuda atacului primitiv al UDMR

În ședința de ieri, consilierii locali PNL au votat împotriva unui buget al subdezvoltării municipiului Târgu Mureș, buget care ne pune în continuare în coada clasamentului orașelor din Transilvania.

În urma gestului nostru politic, făcut în folosul tuturor târgumureșenilor, indiferent de etnie, UDMR are nesimțirea de a-i cataloga “isterici” pe profesorul Horațiu Suciu, specialistul în IT Alexandru György, pe inginerul Horea Șarlea și pe doctorul Bogdan Voicu.

Dacă vorbim de demisie și despre performanță, nu viceprimarului Alexandru György ar trebui UDMR să îi ceară demisia. Mandatul lui Alexandru György s-a axat pe dezvoltare și modernizare, cu proiecte concrete: un pod, un pasaj subteran, un campus școlar și digitalizarea departamentelor pe care le coordonează.

Înainte să ceară demisia unui viceprimar, UDMR ar fi trebuit să îi retragă demult sprijinul celui mai slab primar pe care l-a susținut după 1989. De aceea, comunitatea mureșeană așteaptă scuze publice de la UDMR, încă de când i-a cerut prima dată demisia viceprimarului PNL.

Tupeul UDMR este însă fără margini și ne împinge din nou în colțul albastru, așa cum o face de trei ani și jumătate, perioadă în care Târgu Mureșul a cunoscut incompetența celui mai slab primar și a clicii sale, din istoria de după 1989 a Târgu Mureșului.

Considerăm că logica electorală de dinainte de alegerile interne din UDMR nu poate justifica un asemenea limbaj trivial, incompetența și o abordare medievală, motiv pentru care solicităm public viitorului președinte al UDMR Mureș să ia măsurile care se impun în urma gravului derapaj al UDMR Târgu Mureș, prin comunicatul biroului lor de presă, care sperăm încă să fi fost o greșeală de traducere.

Comunicat de presă primit la redacție la ora închiderii ediției.

Lasă un comentariu