Investiții în școli - Un nou proiect finalizat de Primăria Luduș

Distribuie pe:

Este vorba despre proiectul “Extinderea și echiparea structurii educaționale a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, orașul Luduș, județul Mureș”, după cum a anunțat, ieri, Primăria orașului Luduș.

Prin realizarea acestui proiect, s-au asigurat: spații de învățământ suficiente și conforme cerințelor actuale, astfel capacitatea clădirii este de 22 de săli de clasă și trei laboratoare; dotarea celor 8 săli de clasă nou construite și a laboratorului de informatică cu obiecte de inventar/mijloace fixe necesare desfășurării în condiții optime a activității didactice; facilitățile necesare pentru desfășurarea programului de tip “Școală după Școală”.

Primăria Luduș mai are în derulare 2 proiecte de investiții mari care vizează educația. Este vorba despre dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar din orașul Luduș, județul Mureș - finanțat prin PNRR - proiectul vizează dotarea tuturor unităților de învățământ de pe raza orașului Luduș cu echipamente digitale, materiale didactice și mobilier și construirea și dotarea corpului nou de la Școala Gimnazială Nr. 1 Luduș - acest proiect se află în studiu de fezabilitate și prevede construirea unui corp nou aparținând Școlii Gimnaziale Nr. 1 Luduș, creându-se astfel un număr de 20 de clase noi.

Lasă un comentariu