Vasile-Liviu Oprea este candidatul PSD la Primăria Municipiului Reghin

Distribuie pe:

Am încrederea că propunerea votată în Biroul Organizației PSD Reghin este cea mai potrivită, dl Oprea având determinarea, inteligența și puterea de muncă pentru a răspunde nevoilor și responsabilităților comunității reghinene.

Vasta experiență a dlui Vasile-Liviu Oprea în domeniul administrației publice îl recomandă ca un candidat cu cele mai potrivite competențe profesionale pentru funcția de edil al unui municipiu cu tradiție, care necesită viziune, inițiativă și fermitate, având o carieră în slujba cetățenilor, ghidată de respectul pentru lege.

Vasile - Liviu Oprea are 55 de ani, este medic primar veterinar și a ocupat mai multe funcții publice de-a lungul timpului, printre care și cea de prefect și subprefect, respectiv director executiv al Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Mureș. A lucrat mai mulți ani la fostul IAS Reghin și apoi, inspector zonal pe siguranța alimentelor, pe zona Reghin, al DSVSA. A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din București.

9.323 de hectare de pădure au revenit Statului român datorită procesului inițiat în 2014, în mandatul de prefect al lui Vasile-Liviu Oprea, suprafață care fusese retrocedată anterior moștenitorilor. Mult succes!

Deputat Dumitrița Gliga, președintele PSD Mureș

Lasă un comentariu