La UMFST ,,G.E. Palade” Târgu Mureș, “Inginer pentru o zi”

Distribuie pe:

A șasea ediție a evenimentului “Inginer pentru o zi” se va desfășura anul acesta în 4 aprilie. Aceasta se adresează elevilor de liceu (clasa a XI-a și a XII-a) și este organizată de Asociația Studenților ESTIEM din cadrul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș, cu sprijinul cadrelor didactice. Două dintre acestea s-au derulat online.

Cu acest prilej, inițiatorii doresc să ofere elevilor posibilitatea de a experimenta viața de student la Inginerie prin intermediul unor activități practice în laboratoarele Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației.

“Vă veți alătura unei echipe de studenți entuziaști și veți avea șansa să vizitați laboratoarele noastre moderne, să participați la experimente captivante și să aflați mai multe despre programele de studiu disponibile. Veți primi răspunsuri la întrebările voastre, veți interacționa cu cadre didactice și studenți și veți simți pulsul vieții academice”, au transmis organizatorii.

Cei interesați să participe se pot înscrie accesând https://forms.gle/38YqwbESyShjbDxo6 , până în 25 martie. Anul trecut, 80 de elevi au trecut pragul Facultății de Inginerie și Tehnologia Informației, UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș, a precizat, pentru “Cuvântul liber”, conf. dr. inginer Mihaela BUCUR, fondator ESTIEM. (B.L.)

Lasă un comentariu