Vremea se răcește, finalul lunii martie aduce temperaturi de 16 grade

Distribuie pe:

Vremea se va răci în toate regiunile în următoarele două zile, urmând ca, până la finalul acestei săptămâni, temperaturile din termometre să urce din nou, până la maxime de 20 de grade, potrivit estimării evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru următoarele două săptămâni publicată de Administrația Națională de Meteorologie.

O nouă răcire de scurtă durată a vremii este estimată pentru primele zile din săptămâna următoare, iar luna martie se va încheia cu temperaturi de peste 14 grade în majoritatea regiunilor.

În Transilvania, primele zile din interval vor aduce o vreme relativ rece pentru a doua decadă a lunii martie, cu maxime în general cuprinse între 6 și 10 grade și minime între -2 - 0 grade, cu valori chiar mai scăzute, în special în zonele depresionare. Un interval mai cald este estimat între 22 și 25 martie, când media regională a maximelor va oscila între 14 și 18 grade, iar a celor minime va fi de 3 - 4 grade.

O nouă răcire de scurtă durată este posibilă în jurul datei de 27 martie, ce va fi urmată de o creștere a temperaturilor spre finalul lunii, când sunt estimate maxime în jurul a 16 grade și minime de 2 grade.

Precipitații slabe se vor semnala între 18 și 21 martie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și în intervalul 24-28 martie.

Lasă un comentariu