Lansarea volumul III din seria “Războiul Monumentelor”, la Târgu Mureș

Distribuie pe:

Suntem încântaț,i în calitate de organizatori ai evenimentului, să anunțăm lansarea celui de-al treilea volum din seria “Războiul Monumentelor” al avocatului basarabean Iulian Rusanovschi, din Chișinău. Evenimentul a avut loc în preajma Zilei Basarabiei, în data de 24 martie, la Târgu Mureș, în prestigiosul Palat al Culturii, marcând o nouă etapă în prezentarea realizărilor remarcabile ale Asociației Obștești “Monumentum” și ale echipei implicate în reconstrucția și restaurarea a peste 60 de cimitire de război, monumente și simboluri românești în Basarabia.

Această trilogie este o încununare a eforturilor de a aduce la lumină istoria și cultura românească, evidențiind curajul și devotamentul patrioților, precum domnul Iulian Rusanovschi. Înțelegem profund drama fraților noștri basarabeni, iar solidaritatea noastră este un semn al sprijinului nostru în lupta lor pentru identitate și spiritualitate românească.

Asociația Dacii Liberi, prin președintele Dragoș Burghelia, dorește să mulțumească sincer tuturor celor prezenți la eveniment, doamnei director Monica Avram pentru ospitalitatea oferită și pentru implicarea în desfășurarea expoziției la Biblioteca Județeană Mureș. De asemenea, transmitem recunoștința noastră către Iulian Rusanovschi pentru devotamentul său și pentru contribuția sa la promovarea cauzei naționale în Basarabia.

Asociația Dacii Liberi - Președinte Dragoș Burghelia

Lasă un comentariu