Iubire în infinitul Dumnezeiesc “Limitările gândirii nesănătoase: Impactul asupra libertății tinerilor”

Distribuie pe:

Fiecare dintre noi se află într-o luptă continuă cu gândurile, ce sunt asemenea avioanelor care zboară în văzduh. Nu depinde de noi faptul că ele zboară, dar putem decide să nu le lăsăm să aterizeze în sufletul nostru, susțin reprezentanții Asociației “Tineri pentru Tineri Mureș”, un ONG fondat din dorința de a încuraja tinerii să îmbrățișeze valori spirituale și morale ridicate, să facă lucruri frumoase și să dezvolte comunitatea împreună.

În cadrul unei conferințe organizate de Asociația “Tineri pentru Tineri Mureș”, sub titlul “Limitările gândirii nesănătoase: Impactul asupra libertății tinerilor”, participanții vor avea oportunitatea de a discuta și de a afla cum pot gestiona această luptă interioară. Aceasta va fi susținută de părintele Ciprian Negreanu, care va oferi răspunsuri la întrebări esențiale despre cum putem deosebi gândurile bune de cele rele și cum ne putem “ține mintea scufundată plină de iubire în infinitul Dumnezeiesc”. Evenimentul va avea loc în 15 aprilie, începând cu ora 18.30, în Aula Magna a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie “George Emil Palade” din Târgu Mureș (Str. Nicolae Iorga nr. 1).

Toți cei interesați sunt invitați să participe la această manifestare, care promite să lumineze gândul și sufletul, mai ales în apropierea Învierii Domnului.

Lasă un comentariu