Joi, 18 aprilie, Târgul de Cariere se întoarce la Târgu Mureș

Distribuie pe:

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de evenimente de recrutare și employer branding din România și Republica Moldova, revine la Târgu Mureș, aducând candidații față în față cu angajatori din diverse domenii de activitate, precum: producție, automotive, inginerie, farmaceutic, IT, energie, servicii & BPO, marketing sau comunicare.

Evenimentul va avea loc la Teatrul Național din Târgu Mureș, între orele 11 și 18.

Peste 600 de locuri de muncă disponibile

Până în acest moment, la Târgul de Cariere Mureș au confirmat prezența peste 20 de companii, care le vor prezenta candidaților companiile pe care le reprezintă și oportunitățile profesionale pe care le pun la dispoziție. Printre firmele prezente se numără: Stada, E.ON Delgaz Grid, Hirschmann Automotive, Bosch, La Lorraine, Euro Gas Systems, Fomco Group, Azomureș, Principal33, JABS Glodeni sau IRUM.

Angajatorii prezenți oferă candidaților peste 600 de locuri de muncă, printre care se află: specialiști în relații și suport clienți, consultanți financiari, ingineri, programatori, mecanici, operatori back office, team leaderi, agenți de vânzări, testeri, operatori de producție, studenți pentru diverse internshipuri.

Târgul de Cariere nu revine la Mureș doar cu joburi, ci și cu o serie de activități conexe: reprezentanții Școala de Cariere by BCR vor susține, în cadrul evenimentului, în intervalul orar 12-13.30, un workshop tematic.

De asemenea, organizatorii vor pune la dispoziție participanților o zonă de gaming, unde aceștia vor putea juca, în mod gratuit, meciuri de Football Club 24. În același timp, la eveniment, vor avea loc și quiz-uri, în cadrul cărora candidații care vor răspunde corect la întrebări vor câștiga premii oferite de companiile participante.

Reprezentanții Ministerului Apărării Naționale vor participa la eveniment cu un stand inedit și vor oferi celor prezenți posibilitatea de a vedea îndeaproape cum arată un echipament balistic sau un sistem de parașută tip aripă folosit de Forțele pentru Operații Speciale.

Logitech se alătură, și la această ediție, evenimentelor, oferind o serie de premii care vor colora viața angajaților la job (boxe, căști, mouse-uri, tastaturi). Pentru a le câștiga, candidații trebuie să participe la sesiunile de quiz din cadrul evenimentului și să răspundă corect la întrebările menite să le testeze cunoștințele cu privire la locul de muncă.

După 18 ani de implicare și dedicare în piața forței de muncă din România, Târgul de Cariere este locul în care angajatorii și candidații au oportunitatea de a sta față în față, de a schimba impresii și de a discuta despre oportunități profesionale, cultura organizațională, procesul de recrutare sau mediul de lucru.

Chiar dacă primul pas spre angajare e față în față, doritorii pot aplica și online la joburile existente, cu ajutorul unui cont creat înainte, în timpul, dar și după eveniment, pe platforma targuldecariere.ro/mures, potrivit unui comunicat remis redacției de dna Maria Petruța, PR Manager la Târgul de Cariere.

Ileana Sandu

Lasă un comentariu